Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

En forsmak på Orkanger-sommeren

skilt_1_1.jpgHer ser du hvordan det blir i Gammelosen til sommeren. Orkanger Vel har bestilt tre tavler som skal settes opp i nordenden, sørenden og i Hermetikken. Hensikten er å gi besøkende enkel informasjon. Samtidig håper vi skiltene vil høyne statusen til området og redusere risikoen for bråk og hærverk. Teksten blir litt annerledes enn på bildene. Flere bilder hvis du klikker:

Informasjonstavlene har vi bestilt via Navigator Reklamebyrå på Orkanger. Navigator står for tekst og dekor.

Totalt vil skiltene koste velforeninga 30 000 kroner. Men dette er fort verdt pengene hvis de bidrar til mindre bråk og skadeverk.

skilt_3_1.jpgI sørenden vil det bli gjort oppmerksom på at camping ikke er tillatt i området. Sist sommer begynte teltturister å ta i bruk stranda, og det er uheldig.

I Hermetikken vil vi spesielt be folk ta hensyn til naboene. Der har det vært flere tilfeller med støy og festing til langt på natt.

Men først og fremst er budskapet vårt positivt og hyggelig. Orkdal kommunes logo skal på plass sammen med logoen til Velforeninga. Det er kommunen som eier området.

Da er det bare å se fram til en annen årstid. Det blir helt sikkert sol og varme i 2009 også.

Og Orkanger Vel har flere planer i Gammelosen. Det skal vi komme tilbake til på disse sidene.

skilt_2_1.jpg

 

Publisert 20.01.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse