Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs guttelag gir 10 000 til helårs kunstgressbane

gave.jpg

Onsdag spilte OIFs G 16-lag jevnt med Aalesund FK i NM. Dagen etter ga guttelaget 10 000 kroner i gave til kunstgressbane på den ødelagte ballsletta. På bildet ser du økonomiansvarlig Øyvind Bakken i OIF Fotball ta imot sjekken.

Guttelaget tjente pengene mandag da de feide og raket eiendommen for Møbelringen Orkanger. Hele lønna går til kunstgressbane.

Behovet for en slik bane ser du hver dag nå. Ingen av OIFs spilleflater i Idrettsparken kan brukes, selv om sesongen forlengst er i gang.

Gutter på A-laget
OIFs A-lag (senior) spilte torsdag kveld sin første hjemmekamp etter opprykket til 5.divisjon. Resultatet ble seier 4-2 over Klæbu, og dermed er de tre første poengene i havn.

Debutkampen forrige uke endte med skuffende 1-2 borte mot Vestbyen.

Mot Klæbu tordag kveld ledet OIF 4-0 etter mål av Roar Krokstad (2), Espen Berg og Øyvind Bakken. Bakken scoret på en perle av et frispark. Rett etterpå tok han imot gavesjekken fra G 16-laget.

Tre av guttespilllerne var selv på banen i 5.divisjonskampen: Mohamed, Erik Selven og Jørgen Krogstad.

Ett døgn tidligere måtte de se seg slått 2-0 av AaFK i cupen, etter et jevnspilt oppgjør. AaFKs guttelag har landslagsspillere og vant 1.divisjon for gutter på Sunnmøre i fjor.

Vil bygge i år
OIFs glimrende guttelag spiller i 1.divisjon Trøndelag.. De har vunnet sine to første seriekamper. Mandag møter de sterke Kattem.

Gaven på 10 000 kroner bringer OIF enda et skritt nærmere bygging av kunstgressbane i år. Det store målet er fortsatt å ha banen klar til Orklacupen i september.

Dessuten har gaven en viktig signaleffekt: Alle med tilknytning til OIF generelt og fotballen spesielt må bidra. Guttelaget viser vei både på og utenfor banen.

Trøya gikk til Fannrem
Torsdag var det solgt 611 andeler i banen til 500 kroner stykket. Målet er 1000 andeler. Se oversikt her.

De som kjøpte i løpet av april var med i trekningen av ei RBK-skjorte med 17 autografer. Og vinneren ble........Marianne Almli fra Fannrem.

Du MÅ altså ikke bo på Orkanger for å hjelpe OIF og Idrettsparken.

 

Publisert 02.05.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Kollega 05.05.2013 21:55
Kjempefint bidrag til ny bane både av Møbelringen og guttelaget. Nikki ! Bra med stort engasjement men ta det med ro. Alle innenfor barnefotball vet hva som skjer. Egen bane kommer garantert :-)

Nikki trener Oif g10 03.05.2013 09:26
Flott gjort av guttelaget. Nå er fotballspillende barn på Orkanger og Oif et skritt nærmere muligheten for å få trene på kunstgress igjen. Det er direkte skandaløst at Oifbarn i dag er presset vekk fra dagens kunstgressbane. Det finnes det ingen unnskyldning for.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse