Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF fotball: Går fra hus til hus for ny kunstgressbane

Front_KGB_1.jpg

Torsdag går folk fra OIF fotball fra dør til dør på Orkanger for å skaffe penger til kunstgressbane på den ødelagte ballsletta. Da har du sjansen til å kjøpe andeler. En andel koster 500 kroner. Ta godt imot den som ringer på.

Målet er å selge andeler for 500 000 kroner. Hittil er det kun solgt via nettet. Beløpet nærmer seg 250 000.

Mange har kjøpt mer enn en andel. De fleste husstandene på Orkanger står fortsatt uten andelseiere. Håpet er å få fart på andelssalget igjen på dugnaden torsdag.

Kontanter
Vil du hjelpe til er kontanter det beste. Hvis du ikke har, kan OIF legge igjen en giro med rett kontonummer: 4270.14.23911.

Her ser du alfabetisk liste over de som allerede har kjøpt andeler.

OIF har over 400 aktive fotballspillere, hvorav mer enn 100 jenter, men ingen kunstgressbane. Kapasiteten i Idrettsparken er sprengt. Ballsletta er så nedslitt at den må stenges store deler av fotballsesongen. Det går hardest ut over alle de små fotballspillerne.

Undervarme
Det nye prosjektet skal ha varmvatn fra Elkem Thamshavn. Dermed kan ungene spille fotball 365 dager i året. Prosjektet betyr mye både for trivsel, folkehelse og for Orkdals attraktivitet i kampen om viktig arbeidskraft og nye innbyggere.

Banen er kostnadsberegnet til 10 millioner kroner, inkludert flomlys. Om få dager er det anbudsåpning.

Fortsatt mangler et betydelig beløp før OIF er sikret byggestart i år. Sponsormarkedet har vært tyngre enn ventet. Orkdal kommune, Orkdal sanitetsforening, Orkdal sparebank, Elkem Thamshavn og Orkanger Vel er de største bidragsyterne så langt.

Drømmen er å skaffe nok penger til at kunstgresset kan stå ferdig til det store barne- og ungdomsarrangementet Orkla-Cupen i september.

Hver ny andel gjør en forskjell. Les mer om prosjektet hos OIF.

DSC_0061_1.JPG

 

Publisert 23.04.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Svein 23.04.2013 16:45
Nå bør alle som har tilknytning til idrettsparken, barnefotball og lokalfotball kjenne sin besøkstid og støtt opp.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse