Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jakt på sangere til Det lille korslaget på Strandheim

Kunstfestival.jpg

Arrangøren har allerede startet jakten på deltakere til Det lille korslaget ved Strandheim kunstfestival - også kalt Verdens Beste Hagefest. Årets hagefest på Orkanger finner sted 17.august.

Ildsjelene bak hagefesten er også i ferd med å booke artister og hanke inn utstillere til salgsbodene.

Strandheim kunstfestival blir i år arrangert for femte gang. Arrangementet har etablert seg som ett av flere som fyller Orkanger-somrene med folkeliv og opplevelser.

Kunstfestival2.jpg

Magisk stemning på Strandheim i kveldsmørket.

Margrethe Aae, kjent blant annet som sentral i suksessen Bør Børson, er prosjektleder for årets festival. Kunstfestivalen er organisert som en frivillig organisasjon med dette styret:

Torstein Grønningen (leder) og styremedlemmene Britt Grete Moen, Edvard Øyangen, Øyvind Uhlving og nettopp Margrethe Aae.

553677_412339435481065_1101787052_n_1.jpg

Fra Det lille korslaget.

Filosofien er enkel; å skape et arrangement som fyller en hel dag med et variert utvalg av kunstopplevelser for store og små. Aktiv deltagelse fra publikum er prioritert. 

Sang, livemusikk, salgsboder, utstillinger, korslag og kunstgate er noen av aktivitetene som alle tilreisende fikk oppleve i 2011 og 2012. Dette ønsker styret å videreføre.

Hagefesten er en happening med særpreg på et sted med karakter; hagen ved Thams´ærverdige Strandheim-villa.

Du kan følge booking og annet på festivalens side på Facebook.

Kunstfestival1.jpg

Svevende slott i hagen på Strandheim. Også stemningen bruker å ta av på Verdens Beste Hagefest. (Alle foto: Berit Martine Bergsrønning Øyangen).

 

Publisert 19.04.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse