Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kunstgressbanen: Les OIF-avis - 44 kan vinne RBK-skjorta

OIFavis2_1.jpgOverskuddet fra OIF-avisa som ligger inne i dagens ST går til ny kunstgressbane.

I OIFs avis kan du blant annet lese om nazistene som tvang krigsfanger til å grave ut det som ble Idrettsparken, om flyktningene som fant et miljø i OIF fotball - og om framtida.

PS: 44 andelskjøpere er hittil med i trekninga om en  RBK-drakt med 17 autografer.

OIF setter alt inn på å få til bygging av kunstgressbane med undervarme fra Thamshavn i år. Det krever en voldsom mobilisering. Salget av andeler à 500 kroner har nå passert 225 000 kroner.

Dør til dør-aksjon
De som kjøper i løpet av april er med i trekninga av en RBK-drakt med signaturen til 17 spillere. Så langt er 44 med. Hvem de 44 er ser du her.

De får nok konkurranse. Torsdag 25.april går OIF fotball fra hus til hus for å selge andeler. Men det enkleste for deg og OIF er å bruke nettbank: Konto 4270.14.23911. Husk navn og beløp for antall andeler.

Du kan også registrere deg før du overfører beløpet slik at OIF har oversikt. Her er skjema.

OIF-avis
I dagens ST ligger ei 24-siders avis utgitt av OIF. Her finner du lesestoff både om fortid, nåtid og framtid. En rød tråd er mulighetene og kvalitetene i området Idrettsparken, Orklahallen og Gammelosen. I tillegg finner du mye informasjon om Orkanger Idrettsforening, et breddeidrettslag med 1400 medlemmer og ni aktive avdelinger.

Annonsørene i avisa støtter arbeidet for å finansiere ny kunstgressbane. OIF har lagt vekt på å gi ut et kvalitetsprodukt som annonsørene kan være stolte av å delta i, og som gir folk godt lesestoff:

OIFavisa_1.jpg


 

Publisert 18.04.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse