Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger-uka: Opera-debut og dugnad ved kirka

Tosca_kyss.jpg

Uka som kommer kan du oppleve opera på kulturhuset. Ikke prøvd det før? Da er torsdag kvelden for å teste fordommene i møtet med Tosca & co (nei, det handler ikke om Nokas-ranet).
Og både onsdag og torsdag trenger menighetsrådet hjelp til å vaske den soppangrepne Orkanger kirke.

Intimoperaen Tosca & co blir presentert som et av de absolutte høydepunktene i kulturhuset denne sesongen. For de som har vært borti Tosca før; dette er en humoristisk og slanket forestilling der alt overflødig fett skal være brutalt skåret vekk.

Kulturleder Arne Fagerholt lover en uforglemmelig opplevelse for dem som sikrer seg plass torsdag kveld. Fagerholt er for øvrig den som fikk kammeroperaen til Orkanger etter å ha sett den på NRK.

- Dette er også en utmerket sjanse for dem som ikke har opplevd opera, eller kanskje har et litt anstrengt forhold til kunsarten, sier Arne Fagerholt. Les mer og bestill billett her.

Nå er vi orkdalinger fortrolige med dans via Patina-damene. Det neste er altså opera...

Orkanger kirke
Onsdag og torsdag er også kvelder for litt frivillig kroppsarbeid på Orkanger. Aggressiv sopp har angrepet kirka utvendig. Onsdag fra klokka 17 og torsdag fra klokka 17 prøver menighetsrådet å samle folk til å vaske ned kirka med soppmiddel og høytrykkspylere.

Har du tid en av kveldene? Meld fra til Geir Knutzen på telefon 952 67 975 eller e-post geir.knutzen@elkem.no.

Kirka er et viktig bygg på Orkanger, også for andre enn aktive kirkegjengere. Christian Thams tegnet den. Les historien her.

kirka1.jpg

 

Publisert 14.04.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse