Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vekter og håndball: Fire fikk hederspriser i Orkanger IF

Prisvinnere2.JPG

Styrkeløfter Benjamin Baldwin og fotball- og håndballspiller Mali Lilleås Næss fikk OIFs prestasjonspokaler for 2012.
* Benjamin tok sølv i junior-NM i fjor, og er nordisk juniormester i år.
* Mali spiller fotball på toppnivå for Trondheims-Ørn og er i landslagstroppen for 19-åringer.

På bildet over løfter Benjamin trofeet i været, mens Kari Lilleås tar imot pokalen for datteren Mali. Mali er på fotballsamling i utlandet.

På flankene står to andre prisvinnere; Bjørn Næss og Berit Kvåle. De fikk diplom for mange års utrettelig, frivillig arbeid for idretten på Orkanger - Bjørn i håndball og fotball og Berit først og fremst i håndball.

For å gjøre bildet komplett; Bjørn Næss er altså far til Mali Lilleås Næss.

Bj__rn_N__ss.JPG

Bjørn Næss og OIF-leder John Ivar Evjen.

Utmerkelsene ble delt ut på OIFs årsmøte torsdag kveld.

Vinnerne av prestasjonspokaler:

Benjamin Baldwin (født 1991):
Fikk pokalen for sølv i junior-NM i styrkeløft i desember. Der løftet han 300 kilo i knebøy, 217,5 i benkpress og 307 i markløft.

Benjamin deltar i klassen + 120 kilo. OIF-leder John Ivar Evjen, som selv har en del muskelmasse, framsto litt puslete ved overrekkelsen.

Benjamin sikret seg nordisk juniorgull på Island i år, men pokalen er altså for prestasjonene i 2012. Styrkeløfteren har tillitsverv i OIF og er med og styrer en av de minste avdelingene i klubben. Atletavdelinga har 15-20 aktive - men altså en nordisk mester.

Benjamin_Baldwin.JPG

Benjamin Baldwin, nordisk mester og tillitsvalgt i OIFs atletavdeling, får prestasjonspokalen for 2012.

Mali Lilleås Næss (født 1994):
Mali har spilt håndball og fotball for OIF siden hun var ei lita jente. Hun er et naturtalent med gode gener fra både mor- og farssida.

Mali var toppscorer på håndballaget til OIF i 3.divisjon som 17-åring, men satser nå på fotball. Foran siste sesong gikk hun til Trondheims-Ørn i Trondheim for å prøve høyt nivå. Mali etablerte seg på toppserielaget, og ble også tatt ut på Norge (Jenter 19).

- Denne pokalen vil Mali bli glad for når jeg ringer (til Spania, treningsleir) for å fortelle nyheten. Hun kommer til å si "seriøst!".Orkanger vil alltid være klubben til Mali. På Trondheims-Ørn spiller hun fortsatt i gult og blått, sa mamma Kari.

Diplomer for enestående innsats
Pappa Bjørn Næss fikk diplom. Han har trent flere håndballspillere og fotballkeepere gjennom mange år enn det er mulig å  holde styr på. Han har flere OIF-kamper på senior ennnoen annen i fotball.

Berit Kvåle er ikke dårligere. Hun er en positiv drivkraft i OIF-håndballen, og har vært en viktig årsak til den store aktiviteten og idrettsgleden i klubben i en årrekke.

Les om valgene og annet på OIFs hjemmeside.

Berit_Kv__le.JPG

Berit Kvåle får diplom for å ha utmerket seg i det frivillige arbeidet med barn og unge i OIF i mange år.

 

Publisert 22.03.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse