Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs årsmøte sa ja til kunstgress: Men mangler 1,5 mill

__rsm__tet2103.JPG

Årsmøtet i OIF (bildet) sa torsdag ja til å bygge helårs kunstgressbane på ballsletta. Målet er å starte bygging i mai. Men OIF mangler fortsatt 1,5 millioner kroner. De pengene må skaffes først, ifølge vedtaket. Dermed er det er fortsatt usikkert om det blir bane i år.

Et enstemmig årsmøte ga hovedstyret fullmakt til å starte utbygging når banen er fullfinansiert.

Finansieringsplan
* OIF regner med kostnader på litt over 10 millioner kroner.
* Spillemidler, momsrefusjon, kommunal støtte, sponsormidler og andeler (egenkapital) skal dekke inn mesteparten.
* Årsmøtet godtar en manko (et ordinært låneopptak) på inntil 2 millioner kroner ved byggestart.

Det mangler nå rundt regnet 1,5 millioner kroner før man er nede på de magiske 2 millioner i ordinært lån.

I tillegg må det tas opp et lån i påvente av spillemidler og momsrefusjon, men det er uproblematisk.

1,5 millioner må skaffes via sponsoravtaler, salg av andeler og andre inntektsbringende tiltak. Det må skje fort om det skal bli kunstgressbane med undervarme på ballsletta i 2013.

Målet til OIF er byggestart i mai med ferdigstilling til Orkla-Cupen i september.

Det er nå solgt andeler for 200 000 kroner av et budsjett på 500 000. Bruk konto 4270.14.23911. Registrer deg som andelskjøper her.

OTI-sentret
Øyvind Togstad, leder i OIF Anlegg, har hatt kontakt med de potensielt store sponsorene. Togstad var ganske direkte på årsmøtet:

- Bedriftene stiller opp i rikt monn, men det er veldig synd at et visst kjøpesenter avslår med den begrunnelse at utbygging i Idrettsparken er ansvaret til det offentlige og idretten. Det er tragisk, sa Togstad, med referanse til pengene dette kjøpesenteret tjener på frivillig arbeid rett utafor butikkdøra.

Han la til:

- Spaden settes ikke i jorda før vi har nok penger. Jeg oppfordrer alle til å bidra på sin måte.

Sponsorer
Orkdal kommune (1 mill), Orkdal Sanitetsforening (1 mill) , Orkdal sparebank (500 000), Elkem Thamshavn (150 000), Orkanger Vel (150 000) og Washington Mills (100 000) har gått tyngst inn så langt.

En rekke andre bedrifter bidrar også. OIF kommer til å synliggjøre støtten fra alle.

- Det ser ganske brukbart ut økonomisk selv om 1,5 millioner mangler. Vi er innstilt på å få til dette og å starte bygging i mai, sa Rudolf Larsen i styringsgruppa for prosjektet.

Styret.JPG

Deler av OIF-styret på årsmøtet: Marit Mjøen, John Ivar Evjen (leder), Knut Even Wormdal, Tor Bach og Geir Knutzen.

Avtale med Orkla FK
Orkdal kommune går inn med støtte både til OIF og Orkla FK under forutseting av at de to klubbene inngår samarbeidsavtaler blant annet om leveranse av varmvatn fra Thamshavn. OIF skal kjøpe seg inn på ledning og pumpe, men klubbene har ikke kommet til enighet.

Avtalene om samarbeid skulle være på plass innen 15.mars. Det gikk ikke. Årsmøtet i OIF ga hovedstyret fullmakt til å forhandle ferdig og inngå avtaler.

Daglig leder
Årsmøtet vedtok å ansette daglig leder i 50 prosent stilling. Begrunnelsen er stort arbeidspress for de frivillige, og erfaring fra andre klubber som tilsier at en daglig leder mer enn tjener inn det funksjonen koster.

OIF har nå en ordinær årlig omsetning på mellom 5 og 6 millioner kroner. I tillegg kommer utbygginga av anlegg.

DSC_0014_1.JPG

Denne ødelagte ballsletta i Idrettsparken må de mer enn 300 fotballspillende barna i OIF bruke i dag. Den skal bli helårs kunstgressbane når klubben har skaffet 1,5 millioner kroner.

 

Publisert 21.03.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Terje T 22.03.2013 22:56
Men er dere tøffe nok til å vise deres misnøye da? Trenger ikke å støtte senteret andre veien heller. Det finnes andre butikker. Om OIF sine medlemmer tenker seg om før de handler, vil nok senteret merke dette. Finnes andre butikker og sentre som ALLTID stiller opp for OIF.

Andelseier 22.03.2013 09:29
Må iallfall kjøp andel(er) vi som har med barn og ungdom i OIF-fotball. Senior=obligatorisk.

Tom Karlsen 22.03.2013 04:25
EN DIGER SKAM. Fy flate at det går ann.....OTI avslår å støtte opp nærmeste lokale arena der det er myyye arrangemneter, og folket strømmer inn som kunder på sentret. Tydelig at ledelsen der ikke er blitt tørr en viss plass selv om de er blitt solgt til et storkonsern. Æ skjæmmes som tidligere vaktmester!!

Ikke til å forstå 21.03.2013 22:31
Skandale at kjøpesenteret som er nærmeste nabo til idrettsparken ikke viser vilje til å støtte den rivende og positive utviklingen i nærområdet. Lurer på om ledelsen følger med i timen og forstår konsekvensene.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse