Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Enda en bolignyhet: 25 leiligheter legges ut for salg

Franslykkja_s__rvest.jpg

25 leiligheter i den planlagte boligblokka Franslykkja ved Rosenvik legges nå ut for salg. To har reservert leiligheter allerede før prosjektet er annonsert - deriblant den dyreste av alle (5 250 000 kroner). Håpet er byggestart i høst.

Den reserverte leiligheten blir trolig den dyreste boligen i Orkdal. Det er også reservert en mindre leilighet til 2 130 000 kroner.

Størrelsen på de resterende 23 leilighetene varierer fra 60 til 114 kvm. Prisene strekker seg fra 2 130 000 til 4 350 000 kroner.

Jungeltelegrafen
Eiendomsmegler1 legger ut prosjektet over påske. Så langt har jungeltelegrafen fungert i et marked med veldig få ledige boliger.

Systemet for reservasjon er slik: Førsteprioritet på leiligheten i ei uke etter å ha mottatt salgsoppgave og alle vedlegg. Dokumentene blir klargjort over påske.

Blokka ved Franslykkja får fire etasjer og parkeringskjeller. Det skulle ha vært bygd der for lenge siden, men tomta ble liggende brakk etter konkursen i Orkdal boligbyggelag.

En stor del av leilighetene må selges før byggestart. Håpet er å ha unnagjort nødvendig salg i løpet av ettersommeren. De nye boligene kan være klare til innflytting til jula 2014.

N & O Holding er utbygger. Illustrasjonen over er laget av On Arkitekter og Ingeniører.

Nytt boligfelt
I går ble det kjent at Salvesen & Thams snart kan starte utbygging av et nytt boligfelt i Joplassen/Perbakkan. NVE har gitt tillatelse til å flytte høyspentlinja som i dag krysser både eksisterende og planlagt boligområde.

Det finnes svært få boliger på Orkanger og i Orkdal. Franslykkja og Joplassen/Perbakkan kan sette fart i markedet og øke tilflyttinga igjen. Skaun vokser i rasende fart sammenlignet med Orkdal.

Se boliger i Orkdal på finn.no.

Foreløpig tegning av front og bakside (sør og nord):

Franslykkja_front.jpg

 

Publisert 20.03.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

utfløtter 21.03.2013 15:27
For en stund siden var det diskusjoner angående gatenavn på Orkanger.Det er vel få eller ingen i Orkdal som sier lykkja.Hvorfor så stygge gatenavn

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse