Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Brun og Blid: Fjerner den dristigste bikini-dama

DSC_0059.JPG

Solstudioet Brun og Blid tilbyr seg å fjerne dama til høyre på bildet og la hun som står til venstre overta plassen. Det godtar administrasjonen i Orkdal kommune, fordi den totale reklameflaten bare blir 3 kvadratmeter. Da er skiltingen ikke søknadspliktig.

En del av politikerne i Orkdal kommune har reagert på at solstudioet markedsfører seg med tynne og lettkledde modeller rett ved Orkanger barneskole.

Det er argumentert med at plakatene kan bidra til et usunt kroppsideal og i verste fall spiseforstyrrelser.

Orkdal kommune kontaktet deretter Brun og Blid fordi skiltingen er så omfattende at den krever søknad i henhold til plan- og bygningsloven. Loven sier imidlertid ikke noe om hvordan modellene skal se ut.

Brun og Blid har svart med at de to kvinnene har normal kroppsbygning og at de har vunnet en konkurranse.

Nå foreslår imidlertid studioet en løsning for å slippe søknad om å beholde skiltene. Den litt utfordrende dama med armene bak nakken og barmen skutt fram skal tas ned. Den andre - i stripete bikini - får plassen hennes.

Sammen med logoen over døra blir total skiltflate innenfor det som tillates uten søknad.

Administrasjonen har sagt OK til forslaget. 

 

Publisert 15.03.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Synser 15.03.2013 22:39
Fy f... For en forferdelig problematisk verden vi lever i.... Æ skjæmmes på vegne av menneskeheten at nå sånn e tema i det hele tatt. Det må værra nok av ainna problema å ta tak i......

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse