Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jehovas Vitner bygger på Orkanger

Jehovas_010_1.jpgI august får Terna og Strandheim nye naboer. Da bygger Jehovas Vitner et nytt Rikets Sal med plass til 75 personer. Bygget kommer opp ved Havneveien, litt vest for dampmaskinhuset etter Strandheim Brug. Jehovas Vitner skal selge lokalet sitt på Fannrem (bildet). "Vitnene" velger seg Orkanger, mens et Orkla FK-lag eller to muligens flytter den andre veien.

Interesserte kan sikkert diskutere om dette er et godt eller dårlig bytte på STs nettsider:)

Byggesaken er en formalitet. Nå planlegger Jehovas Vitner storstilt dugnad. Det er vanlig tradisjon at de sterkt troende reiser Rikets Sal i løpet av noen få dager.

- Vi håper å rydde tomta i mai og å planere for parkeringsplass i juni. Bygget skal etter planen opp i august. Vi regner med at det går fort, sier Frank Melhus i menigheten.

images_2.jpgJehovas Vitner har nettopp søkt kommunen om å få flytte litt på bygningen i forhold til de opprinnelige planene. Menigheten ønsker å ta mest mulig hensyn til naboene i anleggsperioden, sier Melhus.

"Vitnene" er omstridt som trossamfunn på grunn av en bokstavtro tolking av Bibelen og påstander om dårlig behandling av frafalne.

I byggesøknaden er huset omtalt som forsamlingslokale for Bibelsk undervisning.

 

 

 

Publisert 14.01.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse