Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Dårlig turvær på Orkanger: Se lesernes godværsbilder

SolnedgangRuten_1.jpg

Meteorologen spår vind, regn, sludd og snø nesten hele helga. Men været snur igjen. Sist helg ba vi Orkangervel-leserne sende turbilder. Her ser du hva Petter Røhmesmo så for tre uker siden; solnedgang over Ruten.
Flere bilder nedenfor.

RutenSnotasolsnu_1.jpg

Den samme Ruten - på toppen. Kjell Rostad knipset bildet på Hemnes høyeste punkt (1032 moh) ved solsnu i desember. Da var dagen kort, men lang nok til å rekke opp og ned. Og lyset er fabelaktig midtvinters. Trollheimen med Snota i horisonten.

Knubbeng__rdRuten_1.jpg

Et iskaldt motiv fra helga 9-10.februar. Det er ikke lenge siden, men en påminnelse om at vinteren har sluppet det hardeste taket på oss nå. Foto: Petter Røhmesmo.

S__vatnetogRutenfra_Ellingsg__rden_1.jpg

Et tredje bilde fra Petter tatt for tre uker siden. Søvatnet sett fra Ellingsgården, bikkjekaldt - men fint å gå på ski.

SnotaAugust_1962_1.jpg

Vår leser i Buvika bidrar også. Tidligere ST- og Adressa-journalist Jørund Leraan (den høye mørke ved varden) har vært helt oppe på Snota. Det skjedde riktignok i august 1962, men Snota og varden er likedan fortsatt. Interessant med nysnø i augst. Leraan har nå vurdert i 51 år om han skal på Snota (1672 moh) igjen.

Gryta_fra_Kneppfjellet.jpg

Et langt ferskere foto: Åse-Johanne Øberg tok dette bildet 23.februar. Fantastiske, snødekte vidder. Du ser mot Gryta fra Kneppfjellet  på Søvasskjølen.

flo6.jpg

Så runder vi av med et Orkanger-motiv: Damer på tur rundt Gammelosen for ganske nøyaktig to år siden - i mars 2011. Litt mindre vind den helga. 

 

Publisert 02.03.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse