Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF kunstgress: 155 har kjøpt andeler - mange mangler

Grill_fotball0408__21__1.JPG

Etter to uker har 155 personer kjøpt 247 andeler i OIFs planlagte kunstgressbane på den ødelagte ballsletta (bildet) i Idrettsparken. Se hvem de er her.
Be alle kjente bidra slik at bygging skjer i år. Andelssalget blant folk flest er en viktig inntektskilde. Målet er 1000 andeler. Det mangler 753.
(PS: A-laget vant årets første kamp - se nederst)

På de to første ukene kom det inn 123 500 kroner. Den mystiske, anonyme OIF-supporteren som ga 30 000 drar opp beløpet betraktelig.

Antall personer er derfor mye lavere enn antall solgte andeler.

Det er viktig at folk som vil støtte prosjektet gjør det så snart som mulig. Planen er å bygge ferdig i 2013. Men OIFs årsmøte 21. mars må ta stilling til om finansieringa er god nok til å bygge nå.

Hele prosjektet er kostnadsberegnet til ca 10 millioner kroner. Årsmøtet avgjør hvor mye OIF skal låne.

Lånebeløpet avhenger av salg av andeler og avtaler med sponsorer.

Sponsorer:
Flere i OIF arbeider hardt for å sikre gode avtaler med bedrifter som ønsker å profilere seg på Idrettsparken som aktivum for hele regionen. Næringslivet vårt har direkte nytte av frivillig arbeid i Idrettsparken og Gammelosen. Tilbudene her gir Orkdal økt kvalitet som bosted og gjør det lettere å rekruttere viktig arbeidskraft.

Andeler:
Noen hundre tusen fra eller til i solgte andeler kan spille en avgjørende rolle. Derfor, hvis du vil bidra med 500 kroner eller mer for å gjøre Orkanger til et bedre sted: 

Betal via nettbank til konto 4270.14.23911.

Husk navn. Registrer deg helst på OIFs skjema før du betaler. Da er det lettere å holde oversikt.

Prosjekt 365:
Ballsletta i Idrettsparken er nedslitt, ødelagt og stengt store deler av sesongen. Prosjektet skal åpne den 365 dager i året ved på utnytte den unike ressursen som finnes i form av varmvatn fra Elkem Thamshavn.

Stort behov:
Fotballaktiviteten har vokst kraftig de siste årene, men barn og unge møter "banen er stengt"-skilt. Bare i OIF finnes det nå 465 spillere, trenere og lagledere.

320 av spillerne er barn og unge.

130 er jenter og kvinner. Jentefotballen øker mest.

A-laget sesongdebuterte:
Forrige helg kvalifiserte OIFs guttelag (16 år) seg for 1.divisjon. Lørdag sesongdebuterte A-laget for senior i treningskamp mot Gimse.

Det endte med seier 2-0 etter mål av Roar Krokstad og debutant Jørn Garberg. OIF rykket opp fra 6.divisjon etter å ha vunnet alle sine kamper i fjor. Også Gimse gikk ubeseiret gjennom avdelinga si i 6.divisjon.

John Ole Spjøtvold fra Hemne er ny og entusiastisk trener for seniorene.  Under et glimt av Spjøtvold på sidelinja lørdag (Foto: Pålla).

DSC01834.jpg 

 

Publisert 23.02.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

John trener Oif 23.02.2013 21:24
Glimrende. Kvæss opp folkens. Samtlige medlemmer i Orkanger IF bør kjøpe andel.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse