Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gladmelding fra OIF: Babysvømminga starter igjen

Anna_Elisif.jpg

OIFs babysvømming ved sjukehuset starter igjen lørdag 23. februar. Foreldre stiller som dørvakter og strammere organisering må til etter at sjukehuset innførte strenge restriksjoner.

OIF ønsker nå felles innslipp klokka 09.30 og 10.30 på grunn av kravet fra sjukehuset om stengt dør.

I tillegg er det behov for enda flere foreldre til å hjelpe til med innslipp og tilsyn. OIF ber frivillige melde seg.

Babysvømminga på lørdager har vært kolossalt populær. OIF håper alle kommer tilbake etter at det ble stopp på grunn av de nye reglene. Sjukehuset har ikke villet gi unntak for enkelte leietakere.

OIFs svømmeavdeling har også utmerket seg med litt større svømmere. Tonje Prestmo, Kristin Prestmo Jensen og Kristine Berg deltok på det som i praksis var Midt-Norsk mesterskap i Pirbadet i helga. De 24 beste i hver årsklasse fra Trøndelag og Møre og Romsdal stilte til start.

Alle tre satte en rekke solide, personlige rekorder. OIF var tredje beste klubb på stevnet målt i antall perser. Det er spesielt sterkt tatt i betraktning at treningsforholdene i høst har vært enda dårligere enn vanlig pga oppussinga ved bassenget på Orkanger.

Svømmerne har trent bare to ganger i uka - på Grøtte. Men de har drevet egentrening i tillegg. Nå blir det trening i 25-metersbasseng i Hommelvik før det er klart for NTNUI-sprinten i Pirbadet 2. mars.

Her er de tre OIF-talentene:

Deltagere_L__M___1.JPG

 

Publisert 14.02.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse