Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Møt opp lørdag: Futsal-cup for damelag i Orklahallen

Damelaget_1.JPG

OIF Fotball slår lørdag til med enda en nyskaping: Futsalturnering for damelag. Dette er historiens første i sitt slag i distriktet.
Turneringa markerer at det har skjedd en liten revolusjon i jente- og damefotball etter at OIF bestemte seg for å satse. På tre år har klubben gått fra null til elleve jente-/damelag.

Futsal er fartsfylt, artig og god underholdning. Kampene går kontinuerlig på bane 1 i Orklahallen (med tribune) fra morgen til finalen på ettermiddagen.

Deltakere: OIF (3 lag), Orkla FK (2 lag), Egge, Strindheim og NTNUI. Turneringa starter med to puljer med fire lag, og deretter er det cup. Til sammen skal ca 70 jentespillere prøve seg på futsal.

Bak arrangementet står trenerne til damelaget i OIF: Tom Amundsen,  Paal Magnus Tødaas og Stian Hegglund.

Damelaget startet for ett år siden, og debuterte i 3.divisjon sist vår. Laget klarte seg godt sportslig, men miljø og trivsel har første prioritet. Stadig nye spillere kommer til. På siste seniortrening deltok 24 - mer enn to fotballag.

OIF har nå hele 130 jente-/damespillere fordelt på elleve lag. Den voldsomme oppblomstringa særlig på jentesida har ført til at klubben må gjøre noe med tilbudet i Idrettsparken.

Derfor er målet å bygge om den nedslitte ballsletta til en helårs kunstgressbane i 2013. Arbeidet med finansiering har startet. Støtten fra næringsliv og privatpersoner avgjør om prosjektet kan gjennomføres i år.

 

Publisert 25.01.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Siri 25.01.2013 15:05
Kjekke damer og flotte trenere. Resultatet blir godt miljø og en stigende nivåheving.

Are 25.01.2013 13:31
Utrolig artig og viktig at Oif også satser såpass mye på damefotballen/jentefotball.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse