Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nyttårsgave fra OIF: Oppkjørte skiløyper i Idrettsparken

Parken3012_2.jpg

Orkanger IF kan nå tilby to kilometer perfekte skiløyper midt i sentrum. Få byer og tettsteder byr på oppkjørte skispor rett ved hovedgata. Men Idrettsparken er i bruk også om vinteren. Du kan faktisk bestille løype.

Pål Anders Sundli kjørte opp skispor søndag. Hit kan alle rusle, og løypene egner seg også for de aller minste. Tett tåke yter ikke bildet full rettferdighet.

Løypa går rundt slitebanen, grusbanen, ballsletta og opp bakken mot Geilan.

Skoler og barnehager kan kontakte Pål Anders når de ønsker oppkjørte løyper. Telefon: 980 38 063.

På samme måte får alle skolene i kommunen bruke Orkanger Vels kanoer gratis i sommerhalvåret. Kontakt for nøkkel er Orkanger barneskole. Også padletilbudet er i gangavstand for alle på Orkanger, og lett tilgjengelig for andre skoler i kommunen.

I Ulvåsmarka er det bra forhold etter snøfallet. Lysløypa er oppkjørt og flott. OIFs julesprint ble arrangert der med stor deltakelse lørdag.

Markaløypa er god fram til Raudåsen. Søndag var det mye folk ute, og dermed en god del biler på parkeringsplassen. Deriblant en brannbil fra Gauldal (!) - bildet under:

ulv__s_1_1.jpg

Og til slutt en ung skiløper i velpreparerte løyper og tåke midt i regionsentret:

Parken3012_1.jpg 

 

Publisert 30.12.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Johan 30.12.2012 18:27
Flott jobbet OIF ski og Sundli i Oif fotball. Greit at Kringstad ikke bare harselere på Velsiden vår. Ser at det er noen hårsåre sjeler rundt om som er totalt blottet for humor i verdensklasse.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse