Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Juledramaet: Orkanger ikke så hardt rammet som Fannrem

DSC_0001.JPG

Resultatet av orkangervel.nos undersøkende journalistikk foreligger nå: Orkanger har sluppet lettere enn Fannrem fra Nidars skjevfordeling av julegodt. Posen fra Prix på Orkanger inneholdt 19 julebiter - mot bare 10 på Fannrem.

Dokumentasjon foreligger i form av bildet over:

* 5 stk marsipangris (det samme som på Fannrem).

* 14 stk assorterte julefigurer (ni mer enn på Fannrem).

I tillegg inneholdt julegodtposen på Orkanger følgende ikke-julebiter: 12 toffee (karamell), 8 sjokolademus og 11 riskaker.

Det var spesielt antall riskaker som opprørte familien på Fannrem, og førte til irritasjon, en følelse av å bli lurt og en opplevelse av skjevfordeling. Alle detaljer i Adressas oppslag her.

Orkangervel.no går i løpet av helga over fra undersøkende til tradisjonell journalistikk omkring boligbygging, reguleringssaker og annen lokalpolitikk.

Redaksjonen håper ingen er støtt av at Orkanger kommer heldigere ut enn Fannrem i dette tilfellet, og ønsker alle ei fortsatt god jul med mye godteri.

Under et bilde av hele innholdet i posen med Nidars julefavoritter innkjøpt på Orkanger. De utpregede julebitene til venstre.

DSC_0002.JPG

 

Publisert 28.12.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Jan 29.12.2012 21:13
Artig innslag av Orkanger Vel. Vi må være såpass romslige at vi tør å harselere litt med hverandre.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse