Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Juledrama på Fannrem: Misnøye med godtepose

DSC_0004.JPG

Adressa avslører at en familie på Fannrem føler seg lurt av Nidar sjokoladefabrikk. Posen med julefavoritter inneholdt flere riskaker enn klassiske julebiter. Les den rystende historien her.
Orkangervel.no følger opp saken med undersøkende journalistikk. Vi har kjøpt en tilsvarende pose (bildet) på Prix på Orkanger.

Den anonyme familifaren på Fannrem uttaler følgende til journalist Camilla Kilnes i adressa.no:

- Jeg la merke til at det var mistenkelig mange riskaker, og derfor åpnet jeg en pose til bare for å telle over. Er riskakene de billigste bitene, og derfor er det mange av dem? spør den frustrerte forbrukeren.

Bare ti julebiter
Begge posene inneholdt tre ganger så mange riskaker som julebiter. Det var bare fem julemarsipangriser og fem julefigurer i hver pose.

- Det står på posene at innholdet kan variere, men jeg føler meg lurt når posen  inneholder få julebiter, sier mannen fra Fannrem.

Han mener  de tre andre bitene er overrepresentert; det vil si at det for mange riskaker, toffee (karamell) og sjokolademus. Disse bitene kan som kjent ikke knyttes til julehøytiden.

Avviser julesvindel
Nidars kommunikasjonssjef Robert Rønning sier at fordelingen av biter skjer maskinelt og uten baktanke i form av manuell sortering.

Familien fra Fannrem er ikke beroliget, ifølge Adresseavisen:

- Man forventer julebiter i en julepose og at antallet er jevnt fordelt, sier mannen i huset til avisa. Han er irritert over skjevfordelingen.

Opplevelsen av å føle seg lurt og utsatt for skjevfordeling er et kjent fenomen gjennom mange år på Orkanger (vi skal ikke nevne Knyken, siden  det er jul).

Undersøkende journalistikk i kveld
Redaksjonen i orkangervel.no har nå kjøpt en Nidars julepose på Prix for å undersøke om også vi er utsatt for samme overtramp, eller om Fannrem er særlig hardt rammet i dette tilfellet.

Posen fra Prix på Orkanger blir åpnet og innholdet talt opp bit for bit fredag kveld. Informasjon om resultatet av undersøkelsen kommer her ca kl. 20-21.

 

Publisert 28.12.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Fannremsbygg som ikke flytter til øra :-) 28.12.2012 23:43
Meget morsomt innslag i en ellers traust og sedvanlig julefeiring.

Selvhøytidelig 28.12.2012 22:58
Flaut er prototypen på de som forsurer hverdagen til folk både under 7300 og 7320. Går det virkelig an å være så selvhøytidelig og blottet for humor.

Flaut 28.12.2012 20:54
Syns d e flaut at d herre e nå som må skrives på ei sånn side! Har sjøl 7300 som postnr, men d bli 7320 seinar! E virkelig flau overå oss orkangerbøggen!

gnugi 28.12.2012 19:12
For et juledrama fra Fannrem. Håper ikke hele jula ble ødelagt av sjevfordeling av værste sort.

Jos Selbæk 28.12.2012 18:52
Vi er flere på Fannrem som føler oss snytt hva julegodt fra Nidar angår. Jeg kjøpte flere poser seigmenn på Prix Fannrem, og ble forbauset over hvor få røde seigmenn posene denne jula inneholdt. Det er de røde seigmenn som er best, dessuten så pynter de røde seigmennene opp i godtrriskålen nå i jula. Nei, fy fy Nidar, se til å få opp antallet røde seigmenn i posene. By the way, Hans, du burde kjøpe juleposen på Prix Fannrem;) Når det gjelder marsipan, så anbefaler jeg min medlidne her på Fannrem å kjøpe marsipan fra Anton Berg eller Niederegger, da slipper vedkommende de gufne partiklene fra risen i riskakene. Et spesielt Godt Nytt År til de av oss som føler seg snytt hva julegodt angår, forresten hilsenen gjelder til dere andre og!

Mature 28.12.2012 18:05
Voksent!!!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse