Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Flott gave: Film og video hos kunstforeninga

Tungvekterne_barneteater___Flodhesten_f__r_pleie_av_fuglene_Ro_og_Ko_1.jpg

Orkdal kunstforening har fått visningsutstyr for film i gave. Det gjør aktiviteten i Orkdalsveien 66 enda mer mangfoldig. I tillegg til bildende kunst har foreninga allerede presentert musikk, lyrikk og teater. I januar kommer første film (bilde fra forestilling med Tungvekterne barneteater).

Sparebankstiftelsen DNB NOR har kjøpt visningsutstyr til 46 kunstforeninger. Orkdal ble plukket ut som en av mottakerne. Utstyret kan brukes til film, kurs og foredrag.

Jon Vatnes dokumentarfilm "Kunsten å overleve" - om tre kunstnere - markerer premieren i januar. Se trailer her.

I februar viser kunstforeninga "Salte kyss", en selvbiografisk film av den kurdiske kunstneren Shwan Dler Qaradaki. Her blir ungdomsskolen, videregående skole og voksenopplæringa invitert.

Orkdal kunstforening er svært aktiv og etter hvert veldig allsidig. Foreninga er en berikelse også for livet i handlegata med kurs, visesang, annen underholdning og utstillinger. Ca 300 barn har vært på teaterforestillinger i år.

Her er et bilde fra malekurs med Per Morten Karlsen, anerkjent kunster - opprinnelig fra Orkanger:

Malekurs_med_Per_Morten_Karlsen_1_1.jpg

Leder Grethe Gutschmidt i Orkdal kunstforening (til høyre på bildet under) tok imot gaven sammen med andre representanter for lokale kunstforeninger i Norge:

Hele_gjengen_1.jpg 


 

Publisert 19.12.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse