Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

55 på Kvitsteinan søndag

05012009071_1.jpg55 trimmere skrev seg inn i boka på Kvitsteinan (bildet) på årets første ski-søndag. Lørdag var det enda flere. Forholdene er flottere enn noen gang etter innkjøpet av den nye løypemaskina. OIF har dessuten fått på plass en nyttig informasjonstjeneste om løypene på nettet. Den finner du her.

Idrettsforeninga har også satt opp ei ny informasjonstavle på Seljan. Både der og på Kvitsteinan er det oppslag om aksjonen Løype for folket.

Etter den store utfarten søndag, var det stille i marka mandag.  Vind og snø hadde slettet ut mye av sporene etter løypemaskina. Men de som fant veien til Ulvåsen, kunne nyte gnistrende føre i puddersnø. (Mer tekst under bildet).

05012009067_1.jpg

Naturen er en åpenbaring med majestetiske, snøtunge trær på rekke og rad. Skogen forandrer helt karakter under trykket fra snøen. Brede grantrær blir slanke som søyler. Furua ser ut som en forseggjort juledekorasjon pyntet med bomull.

05012009074_2.jpgUlvåsmarka er en gave til folk på Orkanger og i resten av kommunen - og også i Skaun. Løypenettet strekker seg langt inn i nabokommunen vår.

Bildet til høyre viser ei gran i nærheten av Seljan. Treet ser nok sjelden sånn ut. Turen mandag fant sted i skumringen, og i jomfruelig, nesten friksjonsfri snø. Stort bedre kan det ikke bli.

Orkanger Vel ga for øvrig foreningas trivselspris til stikomiteen i OIF for noen år siden. Den var velfortjent.

 

 

Publisert 05.01.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse