Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vil bygge moderne funkisvilla i Parkveien

Parkvn2_1.jpg

Denne eksklusive villaen kan reise seg i Parkveien på Orkanger. Orklahus (Bjørn Richvoldsen) vil bygge på ei av de få ledige tomtene som kan brukes til enebolig (tegning: Proffhus AS).

Orklahus har nå levert alle nødvendige søknader til Orkdal kommune. Tomta er regulert til boligformål.

Den ligger nær Idrettsparken: Mellom Parkveien 1 (det nest dyreste brukthuset på Orkanger) og den eldre boligen i krysset Parkveien/Søster Signes veg (Lars Solhusløkk, Søster Signes veg 7).

Den skisserte boligen blir liggende inntil et stort uthus på Lars Solhusløkks eiendom. Inkludert garasje får den ei grunnflate på hele 210 kvm.

Ellers er det mangel på boligbygging som preger Orkanger for tida. En rekke prosjekter ligger imidlertid på tegnebrettet. Noen er godkjent uten at eiendomsutviklere vil sette i gang.

Blokker er planlagt i lang tid både bak Orklapøbben (Søster Signers veg/Wilmannsvegen) , i Hälleforsgata, vis a vis Orkdal sparebank, bak Orkdal sparebank og ved Norpark.

Men det går smått. Folkeveksten i Orkdal har nesten stoppet opp mens det går så det suser i Skaun.

Martin Tangen Gudmundsen har for øvrig  varslet fornyet interesse for å bygge ut Blåsmo-tomta (gamle Hell bil) og den falleferdige brannstasjonen. Tangen Gudmundsen har sittet med eiendommene i mange år. Brannstasjonen kjøpte han av Orkdal kommune.

Oppe i bakkan har Salvesen & Thams store planer om boligfelt. BoSystem har ei terrasseblokk ved Joplassen ferdig tegnet.

Under ei skisse som viser hvor Orklahus vil bygge funkisvillaen. Parkveien nederst, Søster Signes veg til høyre.

Parkveien_1_1.jpg

 

Publisert 13.12.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Tore Olsen 14.12.2012 09:34
Fine tegninga, orginalen står i Moaveien 7!

Ex politiker 14.12.2012 00:53
Hovedårsaken til at det går så tregt med bolig og blokkbygging på Orkanger er enkel : flertallsgruppen styres av politikere som ønsker vekst andre steder enn på Orkanger. Fannrem og Ustjåren ligger bl.a utenfor Orkanger skolekrets, under Fannrem. Skal det bygges flere boenheter på Orkanger må også Orkangerskolene utvides på sikt. Det er ikke bare innenfor idrett og fotball man finner et antiforhold mot Orkanger. Nå må velgerne snart gjennomskue flertallgruppens sabotasje mot utvikling på Orkanger. Hvorfor går det så innmari tregt med boligbygging på Orkanger? Lysholms tidligere lovnad om økt tilflytting stemmer ikke. Det er full stagnasjon og hovedårsak er passivitet i og rundt boligbygging på Orkanger.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse