Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Julegrana tennes på torget søndag klokka 17.00

Julegrana2010.jpg

Søndag klokka 17 sørger Orkanger Vel og sentrumsforeninga for at julegrana tennes på torget. Det blir nedtelling før lysene kommer på, tale, julesanger, nissekorps, gange rundt treet - og ganske sikkert kommer julenissen.
Frelsesarmeen har bursdag og spiller en spesiell rolle i år.

Sokneprest Pål Ove Lilleberg måtte for en gangs skyld melde forfall. Hvem kan ta over ansvaret for å holde tale om julebudskap og lede sangen?

Det ble litt av ei nøtt helt på tampen, og Frelsesarmeen var opptatt fordi de feirer at det er 90 år siden den kom i fast drift på Orkanger. Frelsesarmeen på Orkanger har altså vært i kontinuerlig virksomhet siden 1922 (!).

Men hva gjør så Frelsesarmeen? De avslutter bursdagsfesten på Bårdshaug litt tidligere og tar ansvaret for julegrantenninga. Elseba Haukvik får med gjester fra Trondheim til å skape stemning på torget.

Det er enda en grunn til å putte en gave i julegryta de har med.

Orkdal skolekorps kommer rett fra annet oppdrag. Orkanger Vel serverer varm gløgg. Og nissen har lovt å stikke innom med en overraskelse til barna.

På bildet under er er Elseba Haukvik (t.v.) i Frelsesarmeen på julegrantenninga for tre år siden.

PS: Årets julegran er kortreist. Den kommer fra hagen til Geir Haugen i Rimiveien rett bak Bunnpris. Og i år blir det mer lys i treet enn før.

frelsesarmeen_1.jpg

 

Publisert 01.12.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Agnete og Susann 02.12.2012 18:06
Er en sann glede å fryse i lag med dokk! Takk for en kald, men hyggelig forjulsstund.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse