Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Julegrana tennes - og ledig på Jul på Nedre Rømme

Julegran2012_nett.jpg

* Søndag kl. 17.00 tenner Orkanger Vel julegrana på torget. Sett av tid til en stemningsfull, liten adventstime.
* Lørdag 15. desember blir det Jul på Nedre Rømme. Det er gratis å delta på salgsutstilling. Meld fra til Gro Rostad snarest om du vil ha plass (se under).

Først julegrantenninga:
Bildet over viser grana før den ble felt og flyttet til torget onsdag. Årets tre reiste ikke langt. Du kan jo se om du kjenner igjen plassen.

Programmet følger samme mønster som før. Det blir tale om  julebudskapet og oppsang mens alle går rundt treet. Orkdal skolekorps stiller med nisseorkester. Sentrumsforeninga har visstnok nærkontakt med noen ekte julenisser.

Jul på Nedre Rømme:
Orkanger Aktivum, sentrumsforeninga, OIF og Orkanger Vel planlegger for fullt. Det er fortsatt plass til selgere av kunst, håndverk, mat og andre egenproduserte varer.

Årets arrangement går av stabelen lørdag 15. desember fra kl. 12 til 16. Utstillere/selgere får GRATIS plass på Nedre Rømme. I år blir det god oppvarming i lagerbygget.

Vil du sikre deg plass, varsle Gro Rostad snarest på 950 53 847 eller på e-post: gro.rostad@gmail.com

Mer om programmet kommer senere. Men det er klart at en av de store suksessene skal gjentas; konkurranse i bygging av pepperkakehus.

Under et bilde fra i fjor:

NR9919.jpg

 

 

Publisert 29.11.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse