Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny Orkanger-historie: Litj-Johan - på Nedre Rømme

Litj_Johan1_1.JPG

Slitsomt å være skuespiller.
Slik så det ut da Orklang og medvirkende barn hadde prøver på Nedre Rømme tirsdag kveld. I helga kan du oppleve musikkspillet "Jula for døra på Nerøra". Vi skrur tida 100 år tilbake på Orkanger, og du møter Litj-Johan og vennene hans.

Dette er en nyskrevet juleforestilling som tar i bruk Nedre Rømme som intimscene.

Orklang & co setter opp fire forestillinger inne i det nye lagerbygget, som er innredet og dekorert i gammel stil: Lørdag 15 og 18, og søndag 15 og 18. Billetter får du på rådhuset eller på tlf 72 48 30 30.

Men hva skjer egentlig på Nedre Rømme/gamle Nerøra?

Litj_Johan2_1_1.JPG

Fra en paus ei prøvene.

Jo, det som skjer - uten å røpe for mye:

Litj-Johan og lillesøstra Eli gleder seg til jul. Kvinnfolkene strever og baker, og karene ror ut på fjorden for å trekke juletorsk - slik folk faktisk gjorde.

Da forsvinner grisen Nappe, som helst ikke vil slaktes til jul. Både slakter og prest dukker opp i en hesblesende jakt gjennom Orkedalsørens veiter og gater.

Litj_Johan3_1.JPG

Kaffe innimellom korsang og terping på replikker.

Ti-tolv barn deltar sammen med Orklang i "Jula for døra på Nerøra". Irene Volden har skrevet manus (forfatter også av "Litj-Johan på Nerøra") og Ronny Kjøsen har laget musikken. Dirigent og instruktør er Marit Hedvig Grønli.

Dermed er adventstida innviet. Les mer på Facebook.

Orkanger Vel og sentrumsforeninga arrangerer julegrantenning på torget søndag klokka 17, og om to uker (lørdag 15.desember) blir det Jul på Nedre Rømme i regi av Orkanger Aktivum og sentrumsforeninga.

Mer om det senere. "Jula for døra" kommer først.

 

Publisert 28.11.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse