Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Friidrettsanlegget venter på våren - svømmerne vinner

251112_007_1.JPG

Kulda har lagt en kappe av is over OIFs nye friidrettsanlegg. Men, mens anlegget venter på våren har noe skjedd i søndre sving: En av de store støttespillerne er på plass - på støttemuren.
Nedenfor kan du også lese om OIF-svømmernes siste bravader.

Orkdal sparebank er en av bidragsyterne som gjorde det mulig å bygge OIFs friidrettsanlegg. Den nye støttemuren i sør er et naturlig sted å profilere en støttespiller.

Orkdal kommune og Orkdal sanitetsforening gikk også inn med millionbeløp. I tillegg har betydelig støtte fra Orkdal Energi, TrønderEnergi, Elkem Thamshavn og Washington Mills vært avgjørende for å kunne gi bygda et moderne friidrettstilbud (mer tekst under bildet).

251112_003_1.JPG

Du kan lese mer om friidrettsanlegget i neste utgave av Orkanger-Idrett, som kommer før jul. Nå har OIF startet arbeidet med å finansiere kunstgress med undervarme på den nedslitte ballsletta.

Mens friidrett og fotball har stille dager er det full fart blant annet i turn (der OIF arrangerte KM i Orklahallen søndag) og i svømming.

Svømmerne er flinke til å sende rapporter til oss som har ei nettside med mange lesere. Her er noen ord og tre bilder fra Julelag og Nissesvøm på Stjørdal i helga:

Juniorene gjorde et godt stevne igjen med personlige rekorder og premierte plasseringer, selv om det er bare 14 dager siden forrige stevne. Stafettlaget med Tonje Prestmo, Malin Snøsen, Kristin Prestmo Jensen og Kristine Berg perset på 4 x 50 m fri.

Sv__m1_1.jpg

Første rekke; Simen Løvås, Ole Heen, Einar Skoglund, Kristien Sten, Trine Prestmo, Mie Meistad, Ingunn Skoglund, Berit Berg. Andre Rekke; Trener Øyvind Sten, Ingvild Prestmo, Heidi Ysland, Kristine Berg, Mats Meistad Malin Snøsen, Kristin Prestmo Jensen, Tonje Prestmo. Trener Rune Heen er ikke med på bildet. (Foto: Elin Prestmo).

Innsatsen fra rekruttene var også upåklagelig. For mange av dem var det siste finpussen før de svømmer som juniorer neste år. 10-15 av årets rekrutter stiller som juniorer. Da vil OIF bli enda mer synlig enn på lenge.

Sv__m2_1.jpg

Foreldre og supporter vises godt på tribunen med sine blå OIF-skjorter. (Foto: Øyvind Sten).

Sv__m3_1.jpg

Ingunn Skoglund klar til dyst. (Foto: Øyvind Sten)

 

Publisert 25.11.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse