Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mer kunst i Orkdalsveien og på Bårdshaug

Stjernemann__3_.jpg

Aktive Orkdal Kunstforening åpner ny utstilling. Fra søndag kan du studere arbeidene til Marit Hofstad både i lokalene i Orkdalsveien 66 og ved Galleri Thams på Bårdshaug.

Bildet over heter "Stjernemann". Det er åpning i Galleri Thams søndag klokka 18.00.

Marit Hofstad presenterer seg selv og utstillinga slik:

Denne utstillingen er satt sammen av bilder laget de fem siste årene. Gjennom denne tiden er det forskjellige ting som har engasjert meg og forskjellige malemåter som er blitt utprøvd. Jeg starter ofte med en fargeklang og bildet blir til gjennom en prosess som til slutt ender opp i et motiv. Fargen og lyset er alltid min kilde til inspirasjon.

En forenklet CV:
Ansatt som høgskolelektor i forming ved Dronning Mauds Minne Høgskole for Førskolelærerutdanning siden 2002. Før det faglærer i Kunst og Håndverk på ungdomstrinnet og i videregående på Steinerskolen i Trondheim. Hovedfag i kunsthistorie om Oddmund Kristiansens moderne glassmalerier i Nidaros domkirke. To studieopphold i utlandet, først ved en kunstskole i Firenze, deretter ett år ved et norsk kunstsenter utenfor Barcelona.

Kunstforeninga beriker Orkdal og gir liv og trivsel til sentrumsgata.

Bildet under heter "Melody Gardot på motosykkel."

Melody_Gardot_pa___motorsykkel.jpg


 

Publisert 22.11.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse