Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Torsdag: Eksorsisten på kino - svømmehallen åpner igjen

Fortea_1.jpg

Torsdag 1.november blir en merkedag på Orkanger:
* Christian Falchs film om djevleutdriver pader Fortea i Vatikanet vises på Orkdal kino.
* Svømmehallen åpner igjen etter lang tids oppussing.

To så ulike "premierer" på samme dato skyldes naturligvis en tilfeldighet.

Filmen først:

"The Exorcist in the 21st Century" vakte voldsom oppmerksomhet verden rundt allerede før Christian Falch og Fredrik Horn var ferdige med finishen på et lite kontor i Torgsentret på Orkanger.

Medieomtaler fra hele kloden og visning på anerkjente festivaler forteller om kolossal interesse for temaet: Et innblikk i virksomheten til en autorisert djevleutdriver i Den katolske kirke.

Ekosorsisten_i_det.jpg

Det hele startet med et ganske tilfeldig møte mellom Christian Falch og padre José Antonio Forta, fortsatte med tildels dramatiske opptak i fjerne verdenshjørner, og endte med en oppsiktsvekkende dokumentar sydd sammen på Orkanger.

Torsdag 1.november og søndag 4.november kan du se filmen på Orkdal kino. Her kan du lese om filmen, eksorsisten og omtalen i internasjonale medier.

419161_10151376455860570_868175569_23232853_1102624042_n_1.jpg
Svømmehallen:

Endelig åpner den igjen. Bassenget har vært stengt siden skoleslutt i juni.

Orkdal kommune har gjort et omfattende arbeid i dusj og garderober. Blant annet er det lagt vannbåren varme i gulvet, og nye, miljøvennlige dusjarmaturer er på plass i et anlegg som var nedslitt og tidvis lite appetittelig. Les mer hos Orkdal kommune.

Når dusjanlegget åpner kan barneskolen igjen bruke gymsalen til kroppsøving. Også den er grundig rehabilitert etter vannskader.

 

Publisert 26.10.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Nina 28.10.2012 13:03
Når dåkk først ska puss opp den svømmehalln vi har på orkanger har dåkk istan konja bøgd en ny en for dæm pengan. Ingen av dæm bassengan er e trettelagt for svømmera. Å no når vi har svømt på grøtte dæm siste måndan så e dt mang som har slutta pga. at kommun ikke bry sæ om svømming. Kun om fotball å håndball. Svømming e en vældig bra sport for all aldersgruppan fra 0-100. Å dt at vi som e aktive svømmera må svøm på grøtte som ikke e et basseng for aktive svømmera e jævli dåli. Vi har skalla hælan å hendern i kanten pga at kanten på to av sian e for låg å at dt ikke e nå tegn som vise kor nærme kanten vi e. Som dt e når vi e på stevna. Så ett alternativ som va tidligar i høst va at vi mått færra t byn en gang i uka for å svøm dær. Når vi nettopp hadd bynt etter sommerferien gikk dt heller ikke an å svøm butterfly for da har vi slått t dæm som har vært ved sia av oss å dt bli alt for mang bølga. pluss at vi gikk 2 månda uten banedelera så vi svømt omtrent oppå kvaranjer. Så æ syns dt e jævli dåli av kommun at dæm ikke bry sæ om svømming!! all svømmeran å trenerna e dritt lei!! Så no har orkdal kommune virkelig jort dt bra!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse