Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF slo Sjetne 3-1 under flomlysene - se bilder

OIF_Sjetne7.jpg

Ca. 200 møtte opp for å se tidenes første flomlyskamp på hovedbanen. OIFs A-lag sviktet ikke trass i utvisning: Det ble seier 3-1 over Sjetne i den første av to kamper i KM-finalen.
På bildet setter Tom Even Gundersen inn det første flomlysmålet.

Publikum fikk gratis kaffe og vafler, og 90 minutter høyoktan fotball med betydelig produksjon av adrenalin, tostesteron og muligens andre hormoner.

Det resulterte i enkelte seine taklinger og mange kort. OIFs Åge Andersen fikk sitt andre gule rett etter pause, og idet han vandret til garderoben så det ut til at OIF for første gang i år skulle gå av banen uten seier. Men...

OIF_Sjetne92.jpg

Øyvind Henningsen (nærmest) og Espen Berg møter en corner med mord og mål i blikket. Det ble ingen av delene.

...OIF spilte etter hvert like bra med ti som med elleve på banen.

Første omgang først: Mange gode OIF-muligheter tidlig uten uttelling. Tom-Even Gundersen ga hjemmelaget ledelsen etter en knapp halvtime. Sjetne utlignet rett etterpå, og kom gradvis bedre inn i kampen. Sjetne stilte med enkelte spillere som løp dobbelt så fort som en del av slow motion-mostanderne OIF er vant med fra seriespillet.

Lagene gikk til pause med 1-1 og en solid dose gule kort etter lite hensynsfull omgang med hverandre.

OIF_Sjetne6.jpg

Samling under lyskasterne før pause.

OIFs Åge Andersen var en som høstet gult før sidebytte (etter fem minutter). Det gjorde han igjen med en gang etter pause, og dermed var det klart for 45 minutter med en mann mindre.

Keeper Tore Jønland holdt OIF inne i matchen i en dårlig periode, før hjemmelaget mobiliserte igjen.

OIF_Sjetne91.jpg

Her scorer OIF på stillingen 1-1, men dommeren blåste av for offside eller angrep på keeper - hvem veit.

Etter 79 minutter dro Vegard Knutzen til fra langt hold, og ballen snek seg forbi Sjetne-keeperen. 2-1.

OIF hadde brukbar kontroll trass i undertall. Rett før slutt gjorde Atle Pedersen 3-1 på en glimrende kontring. Hemningsløs jubel, og returkampen går på Tonstad mandag klokka 20. Da kan OIF bli kretsmestre i 6.divisjon - best av alle i åtte avdelinger i  Trøndelag.

OIF_Sjetne2.jpg

Under mastene i Idrettsparken rett før avspark i KM-finalen - første kamp av to.

OIF Live på Facebook/Twitter har fordelt stjerner:
*** Atle Pedersen.
**   Kjell Storsand
*     Tom Even Gundersen

OIF_Sjetne4.jpg

Kaldt men trivelig utenfor det åpne kjøkkenet i Klubbhuset.

Disse 11 startet den første flomlyskampen: Tore Jønland, Øyvind Bacon,  Espen Berg, Kjell Storsand, Åge Andersen, Ottar Ustad, Tom Erik Grønhaug, Atle Pedersen, Roar Krokstad, Tom Even Gundersen, Nasratt Rasoli.

OIF_Sjetne9.jpg

Tom Even Gundersen (nærmest), første målscorer i flomlys, 63 år og fire måneder etter at hovedbanen åpnet.

PS: Et par av Sjetne-spillerne bemerket etter matchen at de skal ta OIF mandag når de får spille på "orntli bane" på Tonstad. Ka f...?

OIF_Sjetne5.jpg

Oktoberfotball på kveldstid i idrettsparken.

OIF_Sjetne1.jpg

Velkommen tilbake neste sesong - i 5.divisjon.

 

Publisert 18.10.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Jomar 20.10.2012 19:39
Meget god bane,arrangement og publikum. Idrettsparken og OIF har noe stort pågang. De har Orkdal kommunes mest potensielle fotballanlegg, de ligger i kommunens sentrum der det er mest folk, barn, handel og industri. De jobber utrolig godt med barne og ungdomsfotball. De har det viktigste en fotballklubb trenger, nemlig stort engasjement og et involverende miljø. Dette tegner bra for fremtiden. Lykke til.

Terje 19.10.2012 08:40
Folk som tar seg selv høytidelig tåler lite humor. Latterlig. Dårlig bane? Den var drøy. Ha ha. Vm kvalifiseringen mellom Polen - England gikk på mye dårligere bane. Disse sure reaksjonene minner mistenkelig på noen som egentlig ikke tilhøre SKjetne.

Sjetne 19.10.2012 01:16
Arrangement, anlegg, ramme, tilskuere: Meget bra. Gressmatta var dessverre veldig langt unna å stå i stil.

Galskap 19.10.2012 23:09
Hva? Banen dårlig? Bedre enn de fleste arenaer i Norge på denne tiden . Du som egentlig er Orklatijhenger. Hvilken grasbanen har dere ? Ikke en eneste.

Sjetne 20.10.2012 14:42
Banen var dårlig, humpete og sugende. Å forsvare det med at den er "bedre enn de fleste arenaer i Norge" holder faktisk ikke mål. Men forståelig at OIF ville spille der, da den passer deres spillestil ypperlig

Vegard 21.10.2012 08:21
Rart at de ville spille på hjemmebanen sin ja

Tillerskuer 18.10.2012 23:22
"PS: Et par av Sjetne-spillerne bemerket etter matchen at de skal ta OIF mandag når de får spille på "orntli bane" på Tonstad. Ka f...? " For det første - er dette et nettsted som ønsker å bli tatt seriøst? For det andre, all honør til OIF for en bra ramme og et bra arrangement, men banen var horibel. Minnet mer om en nypløyd åker enn en fotballbane.

Seriøst? 19.10.2012 08:04
Svar på spørsmål: Ja, dette nettstedet ønsker å bli tatt seriøst i omtale av arealbruk, stedsutvikling og andre politiske spørsmål med betydning for livet til folk. Fotball omtales derimot tidvis med litt skråblikk. Forsøkte med humor omkring rundballer og forhøstere i bortekampen på Fannremsmoen i fjor. Det slo ikke an oppe i bøgda. Desto mer artig. Mandag møter OIF bykiser som synes det er ekkelt med annet gras enn plastikk. Da er det opp til OIF å vise at det ikke er humper i naturgraset som avgjør KM. Måtte det beste laget (OIF) vinne. mvh Hans Kringstad

Agronom 19.10.2012 07:50
"Nypløyd åker". Tydelig at bykisan itj har peiling på landbruk. Har nok vært spilt (vår-)kampa i eliteserien på dårilgar bane en det hærre. Sjølvsagt itj topp grasbane i Trøndelag i slutten av oktober. Får sjø på mandan da vettu, om det bli nå my likar når Sjetnegutan "slipp å spill på plæn".

Tillerskuer 19.10.2012 14:16
Tror ikke Sjetneguttene har noe i mot å spille på en gressmatte - om den hadde vært strøken. OIF taklet forholdene best på torsdag, så får vi se hvem som er best sammenlagt over to kamper. Bare synd at kretsfinalen skal spilles på en så ujevn bane.

Kjell 18.10.2012 22:54
Faaaantaaaaastisk bane, lag, arrangører og publikum. Topp med 5 div neste sesong.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse