Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF klar for semifinale i KM: Slo Vestbyen 2-0

Kvartfinale4.jpg

OIFs A-lag slo Vestbyen 2-0 i kvartfinalen i KM lørdag. Tom Even Gundersen (bildet) scoret begge målene. OIF møtte tøffere motstand enn det laget har gjort tidligere i sesongen (flere bilder).

Før pause hadde Vestbyen en lang, sterk periode, men et OIF-mål fire minutter etter sidebytte så ut til å påvirke kampens gang. Hjemmelaget var klart best i Idrettsparken i andre omgang.

Kvartfinale1.jpg

Her skyter Nasratt Rasoli i stanga. Dette var OIFs største mulighet før sidebytte.

OIFs andre  mål kom i det 58.spilleminutt. Tom Even Gundersen scoret igjen - etter pasning fra Nasratt Rasoli. Nå kunne OIF senke skuldrene og (muligens) la tankene vandre til kveldens fotballfest i Terna.

Kvartfinale5.jpg

Espen Berg - nok en gang en av OIFs beste.

OIF møter trolig Trønder-Lyn i semifinalen i KM. KM er et sluttspill for vinnerne i hver av de åtte 6.divisjonsavdelingene i Trøndelag.

OIF vant alle sine seriekamper. Det gjorde også Vestbyen. Trondheimslaget manglet den stammen av overvektige, langsomme spillere med høyt hårfeste som enkelte av motstanderne i serien har vært elskverdige nok til å møte opp med. OIF fikk en forsmak på livet i 5.divisjon.

Kvartfinale3.jpg

Stilstudie av Nasratt Rasoli i "nye" Idrettsparken badet i sol.

OIFs egen stjernebørs etter matchen er slik:
*** Odd Håkon Bach
*** Tom Even Gundersen
** Espen Berg
* Tore Jønland

Keeper Jønland har hatt noen kjedelige dager i 6.divisjon. Det ble det en forandring på mot Vestbyen. Mer jobb venter i semifinalen.

Kvartfinale2.jpg

Kaptein Ottar Ustad (t.v.) har ledet OIF gjennom en lang sesong med bare seire.

 

Publisert 06.10.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse