Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Løypemaskina er snart betalt

39_2.JPGAksjonen for ny løypemaskin i Ulvåsmarka har passert 1,1 millioner kroner. Maskina koster 1,3 millioner. Privatpersoner har kjøpt andeler for 243 000 kroner. Målet er å selge andelsbrev for 300 000. Hvis du ikke har fått anledning til å kjøpe kan du bestille via et skjema på aksjonens nettside: Klikk her.

Det lett tilgjengelige løypenettet i marka er et unikt tilbud til befolkningen. Den nye maskina er allerede på plass. Derfor blir løypene denne vinteren bedre enn noen gang før.

Strengt tatt bør alle husstander på Orkanger eie en andel i maskina. Om du ikke bruker løypene selv, har du kanskje barn eller barnebarn som gjør det, eller du vil komme til å ta marka i bruk senere.

untitled.bmpSkolene og barnehagene er flinke til å benytte seg av dette gratis tilbudet.

OIF har delt Orkanger, Gjølme, Evjen og Fannrem inn i roder under andelssalget. Mange har vært borte når selgerne har ringt på døra. Men det er enkelt å bli medeier når du først er på nettet. Bestill via skjemaet på aksjonens hjemmeside. OIF sørger for at andelsbrevet blir brakt hjem til deg.

Selv om OIF ikke har nådd det endelige målet, er aksjonen vellykket. Det er altså solgt andeler for 243 000 kroner i løpet av en drøy måned. Sist Orkdal IL oppdaterte sitt andelssalg for den godt markedsførte kjempesatsingen på Orkdalsbanken stadion, hadde klubben til sammenligning fått inn 154 500 kroner fra privatpersoner.

Ulvåsmarka er for øvrig et tilbud for folk i hele kommunen. Løypenettet føres inn til fylkesveien ved Lomtjønna overfor Lauvåsen. Skientusiaster på Fannrem har vært flinke til støtte opp.

OIF sliter med vedlikehold av den stadig mer trafikkerte Ulvåsveien. Kommunestyret avslo nylig å ta over driften, selv om den tilsvarende veien opp til anlegget i Knyken er kommunal.

Kommunestyret økte imidlertid den årlige støtten for drift av veien fra 65 000 til 80 000 kroner. Administrasjonen mener det vil koste Orkdal kommune 200 000 kroner i året dersom kommunen selv skal sørge for brøyting, strøing, høvling og grusing.

Hvis anslaget stemmer, "subsidierer" OIF Orkdal kommune med 120 000 i året for drift av veien. Det er differansen mellom tilskuddet og det kommunen mener er faktiste kostnader.

 

 

 

 

 

Publisert 22.12.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse