Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Klar-ferdig-gå! Friidrett fra mandag

friidrett1_1.jpg

Mandag 1.oktober er dagen: Da kan skolene i Orkdal og andre interesserte ta i bruk OIFs friidrettsanlegg i Idrettsparken. Anlegget åpner på dagtid. 

Kunstdekke med seks løpebaner erstatter grus og ugras. Lengdegropa venter på alt fra spretne skoleelever til pensjonister som tar idrettsmerket. Friidrett er alt fra lett mosjon til toppidrett - altså folkehelse.

OIF har orientert skolene om tilbudet, og ber om at hver skole melder fra om bruk av banen på forhånd for å unngå kollisjoner (se lenke nederst).

Finværet den siste tida har gjort det mulig å merke opp banen. Firmaet Neusport hadde egentlig gitt opp, og forberedt seg på å komme tilbake til våren.

Nå kan likevel skolene legge kroppsøving, idrettsdager og andre arrangement til et fullskala friidrettsanlegg.

OIF ber om at brukerne følger noen enkle regler om blant annet rydding og tildekking av lengdegropa etter bruk. Det er også viktig at grasmatta blir spart ved bruk av friidrettsanlegget.

Graset er forbeholdt organisert fotball; kamper og trening. Dette gjelder også slitebanen. Banene tåler lite, men OIF jobber som kjent med planer om kunstgras på ballsletta slik at alle som vil kan spille fotball når de vil.

Det blir offisiell åpning av anlegget i mai. En enkel markering vil imidlertid finne sted om ikke så lenge.

Informasjon til bla. skolene ligger på OIFs hjemmeside.

Fredag kveld trente OIF fotball på en flik av hovedbanen,, omkranset av det nye anlegget  (bildet under):friidrett2_1.jpg

 

Publisert 28.09.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse