Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Boliger på Orkanger: Ny prisrekord på 4,4 millioner

hus4.jpg

Parkveien 1 satte ny prisrekord for en bolig på Orkanger i sommer med 4,3 mill. kr. Nå har Søndre Skjulsviks gate 8 (bildet) overtatt rekorden med 4,4 mill.

4,4 millioner var riktignok betydelig under prisantydning for den store eneboligen nær Hermetikken og Gammelosen. Selger ønsket 4,75 millioner.

Parkveien 1 ligger like ved Idrettsparken.

Det bygges nesten ikke eneboliger lenger på Orkanger, og prisene går i været her som de fleste andre steder. Planer om omfattende utbygging foreligger imidlertid via Salvesen & Thams i Joplasasen/Perbakkan.

Et raskt, uvitenskapelig og amatørmessig blikk tyder på at kvadratmeterprisen er høyere på flata enn i bakkan. Her er noen ferske eksempler fra eiendomsmarkedet på Orkanger.

* Simenveien 8 øverst i Hovsbakkan gikk nylig for 3,2 millioner kroner.

* Nabohuset Simenveien 6 (bildet under) ligger nå ute for salg med prisantydning 3, 99 mill. Boligen kan dermed bli den dyreste i bakkan.

Simenveien6_1.jpg

* Nede på flata er Søster Signes vei 6 solgt for 3 350 000. Dette er en bolig rett bak det gamle apoteket - ganske nær Parkveien 1.

* Skogveien 1, en av de eldre enboligene i Rømmesbakkan, har gått for 2 690 000.

* En halvpart av tomannsboligen Hovshagen 8 ved Hov er solgt for 2 275 000.

* Og for en nyoppusset leilighet i Corner-huset øverst i Kåresgata (Kåres gate 41 - bildet nederst) måtte kjøper ut med 2,2 millioner.

Flere hus til salgs i Orkdal finner du her på Finn.no.

hus2.jpg

 

Publisert 20.09.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse