Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Her KAN det bli fotball i flomlys i høst

Dugnad8sept1_1.jpg

Viktig melding fra OIF Fotball: Årets siste hjemmekamp er utsatt. Den går ikke i dag (torsdag), derimot onsdag 26.september klokka 18.00. Men det blir IKKE flomlys, som først antydet på denne sida, selv om de første mastene kom opp i dag.
Den historiske flomlysdebuten kan komme seinere i høst (se bilde nederst).

En mulighet er at flomlys dersom OIF kommer til finalen i KM. Først må laget gå til finalen, og så må kampen legges til Idrettsparken på kveld.

I så fall blir dette en begivenhet med virkelig historisk sus. Hovedbanen badet i flomlys har ingen sett noen gang -  63 år etter at anlegget åpnet.

Monteringa startet i dag. Det er snakk om 17-18 arbeidsdager før OIF kan si "bli lys!"

Spørsmålet er om lysene er på før sesongen er over. OIF har enda en god grunn til å satse på KM.

Lysmastene skulle egentlig ha vært oppe allerede. En feil i produksjonen av innfestinga har ført til forsinkelser, men alle deler er nå på plass på Orkanger.

OIF har slitt med banekapasiteten i år. Mye regn har skapt trøbbel. Det samme gjør selvsagt  mangelen på lys nå når høstmørket faller på. Det siste problemet er snart løst. Bare kunstgras kan løse det første.

OIFs A-lag vant som kjent serien denne uka. Snart skal det spilles om kretsmesterskapet mot andre avdelingsvinnere i 6.divisjon. Lørdag 6.oktober klokka 12.00 blir det kvartfinale mot Vestbyen i Idrettsparken. Etterpå arrangerer fotballavdelinga oppsykksfest i Terna.

Flomlys.JPG 

 

Publisert 19.09.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

meget riktig avgjørelse 20.09.2012 01:01
Makan til positiv aktivitet skal man lete lenge etter. Oif og folket på Orkanger må være sjeleglade for at foreninga trakk seg ut av Orkla for et par år siden. Den totale fotballaktiviteten OG FOTBALLINTERESSEN har mer enn tredobblet seg etter utmeldelsen. Anlegget ser også endelig ut til å bli rustet opp. Idrettsparkens fotballgarderober fra 1953 skal snart gå inn i historien. Det var en meget riktig avgjørelse å melde seg ut av Orkla.

Kjell Ivar Gumdal 19.09.2012 23:48
OIF !Æ si ENORMT !!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse