Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny dugnad: Drillpiker og drillgutter søkes

Dugnad8sept5.jpg

Fredag klokka 17 trommer OIF sammen til ny sprossedugnad. Siste langside av det nye gjerdet rundt hovedbanen og friidrettsanlegget skal stå ferdig til helgas fotballcup. Ta med drill og lader. Det handler om å drille fast sprosser.

Om du ikke har drill, er det mye annet å fikse før cuphelga. Derfor; møt opp av hensyn til dagens og morgendagens barn og unge.

Resultatet av den jobben som gjøres i Idrettsparken nå, skal folk på Orkanger ha glede av i 50 år minst.

Været er ikke det beste for hytteturer og lignende, men glimrende til å sette opp gjerde i. Goretex og superundertøy er lure oppfinnelser.

I dagens ST kan du lese om den neste planen for Idrettsparken; kunstgras på ballsletta. OIF lider alvorlig under at den største fotballklubben bare har naturgras. Det fører feks til at Orkla Cup 2012 må ty til nødløsninger i helga. De frivillige får mye merarbeid, kostnadene øker og overskuddet krymper. Men først og fremst får barna et dårligere tilbud enn hva som er nødvendig i dag.

Slik kan det ikke fortsette.

På den andre sida - 2012 og åra som kommer kan bli noen av de beste og viktigste i Orkangers historie:

Om alt går etter planen får stedet og dalføret et idrettsanlegg som vil skape et enda bedre lokalsamfunn med gode oppvekstvilkår og aktiviteter for alle i generasjoner framover.

Det kommer imidlertid ikke av seg selv. OIF trenger din hjelp, i første omgang fra fredag klokka 17.

Jo flere som møter, dess fortere er jobben gjort.

 

Publisert 13.09.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse