Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Idrettsparken: 250 meter gjerde er på plass

Dugnad8sept7.jpg

Grovt anslått 250 meter flott gjerde kom opp i Idrettsparken i løpet av fredag kveld og lørdag. En stor dugnadsgjeng har kappet og skrudd i timevis, midt i det verste høljregnet. Bygdas hovedanlegg for sommeridrett får nå en verdig ramme.

Gjerdet betyr mye for hvordan hovedbanen og det nye friidrettsanlegget framstår. Dessuten var det gamle nettinggjerdet et symbol på forfallet i Idrettsparken - sammen med garderobeanlegget på Nedre Rømme.

Dugnad8sept1.jpg

OIF overtok ansvaret for Idrettsparken i fjor, og har blant annet ryddet og planert i det som var en krattskog mellom Tverradkomsten og Idrettsparken. Slik er utsikten fra Tverradkomsten nå.

Dugnad8sept5.jpg

Martin Lund og Geir Knutzen skrur sprosser for harde livet i søndre sving.

Dugnad8sept3.jpg

Noen av dugnadsarbeiderne i aksjon ved Klubbhuset, i nordenden av vestre langside.

Dugnad8sept2.jpg

Folk skal støtte seg til dette gjerdet i mange tiår. Fra venstre; Thor Ingar Halvorsen, Tor Arne Opphaug, Ove Aanonsen, Øyvind Togstad (leder i OIF Anlegg), Svein M. Haarsaker (prosjektleder) og Andreas Rønning, ansvarlig for rehabilitering av skibrua.

Dugnad8sept6.jpg

Noen tusen skruer er drillet fast de siste to dagene.

Dugnad8sept4.jpg 

Få anlegg slår Idrettsparkens beliggenhet, midt i sentrum og rett ved idrettshall og badestrender. Nå blir også selve parken omsider oppgradert. Altfor lite har skjedd med anlegget siden åpninga i 1949. Den kommunalt eide parken ble et grendepolitisk stridstema rett etter kommunesammenslåinga i 1963. Nå løsner det.

 

Publisert 08.09.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

terje 08.09.2012 21:01
Glimrende planlagt og gjennomført av Togstad, Haarsaker og et stort antall frivillige fra OIF og Orkanger.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse