Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Endelig: Torgdag igjen på Orkanger lørdag

torg3.jpg

Lørdag blir det torgdag på Orkanger for første gang i år. Værmeldinga har endret seg fra regn til oppholds (nesten sol), og det er duket for folkeliv i sentrum.
Den som vil selge noe finner infomasjon på Facebook-arrangement Torgdag på Orkanger Torg.

Bildet over er fra en torgdag i september i fjor. Det kommer alltid mange for å handle lopper, håndverksartikler eller mat.

Husene i et av verdens rikeste land er fulle av flotte ting vi ikke trenger - både sko, klær, stæsj, pynt og mye annet. Mange torg kan sikkert fylles opp som loppemarked og antikvariat.

Tidligere har sentrumsforeninga og Orkanger Vel tatt initiativ til torgdager. Nå er det Lena Christine Mogseth som har invitert via Facebook. Responsen er strålende.

Mer enn 20 selgere har meldt seg. Ta kontakt via Facebook eller på mobil 915 37 174 hvis du vil sikre deg plass på torget.

Flere boder trekker mer folk, og mye folk trekker enda flere. Også selgere av thai-mat, honning og andre godsaker har gjort det bra og bidratt til å skape stemning på torget tidligere.

Torgdagen starter klokka 11. Møt opp, gjør en god handel, se på folkelivet - og støtt sentrum!

Bildet under er fra en torgdag i 2010.

Torg98.jpg


 

Publisert 09.08.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse