Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Prisantydning for bolig på Orkanger: 4 750 000

hus1.jpg

Denne eneboligen i Søndre Skjulsviks gate 8 kan sette ny prisrekord på Orkanger. Prisantydningen på 4, 75 millioner kroner er den høyeste noensinne. En gang før er en villa solgt for over 4 millioner. Det skjedde nylig da Parkveien 1 skiftet eier.

Søndre Skjulsviks gate 8 står på festet tomt og er bygd i 1954. Men boligen ble totalrenovert for ti år siden. Den fikk høy standard. Huset har fire soverom og et bruksareal på 309 kvm. Det har vært utleid de siste årene.

Her er den  mulige rekordeiendommen sett fra baksida:

hus4.jpg

Ikke alle boliger på Orkanger er i nærheten av dette prisnivået, og slett ikke alle blir solgt fort. To eiendommer like ved Søndre Skjulsviks gate 8 har ligget ute for salg ei stund.

hus3.jpg

Sjarmerende Kaares gate 37 (bildet over) har en prislapp på 1 490 000. Bruksarealet er 85 kvm, altså bare en drøy firedel av naboen i Søndre Skjulsviks gate.

hus2.jpg

Bildet over viser Kaares gate 41 ("Corner" blant ørbygg). Her er en ny leilighet med tre soverom til salgs med prisantydning 2 290 000. Bruksareal er 93 kvm.

Huset har stått tomt i flere år etter at Orkdal Boligbyggelag kjøpte det til overpris for å innrede flere små leiligheter. Boligbyggelaget gikk konkurs.

Også Rømme Amfi (under) bidro til konkursen. Men der har salget gått bra i ettertid.

hus5.jpg

Ved Rømme Amfi er det nylig bygd fire nye hus med totalt 20 selveierleiligheter. De fire største og dyreste gikk ut fort. Pris: 3 030 000. Størrelse: 107 kvm.

Noen mindre leiligheter er fortsatt ledige, ifølge siste oppdatering på finn.no.

Her kan du lese hva som ligger ute for salg i Orkdal.

Adresseavisen har laget en nettjeneste slik at du også kan se kjøper,selger og pris for omsatte eiendommer i Orkdal. Bruk denne linken og velg Orkdal.

En fiffig sak.

For øvrig er en rekke områder i Orkdal regulert til boligformål uten at utbyggere setter i gang. Martin Tangen Gudmundsens sørgelige investeringer i sentrum har vært omtalt mange ganger her - blant annet sammen med Middelskolen.

En annen historie er Thamshavntunet; jordet nedenfor gamle Orkanger stasjon. Denne eiendommen omregulerte det politiske flertallet i Orkdal fra friområde til bolig etter ønske fra en investor for snart ti år siden. Det skjedde i strid med politiske vedtak om å bevare friområder i sentrum.

I dag står ugraset mannshøyt på Thamshavntunet. Det er verken friområde eller boliger der.

Thamshavntunet.jpg

 

Publisert 07.08.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse