Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Klart for tennis: OIF gjenreiser ødelagt anlegg

tennis3.jpg

Tirsdag satte OIF opp nytt nettinggjerde rundt tennisbanen på dugnad. Idrettsforeninga - som ikke har tennisavdeling - sørger dermed for at folk får spille tennis. Bak nettingen ser du tre av de trofaste sliterne i Idrettsparken; Odd Lorentzen, Ove Aanonsen og Øyvind Togstad.

Blant annet de tre var på jobb for OIF Anlegg i ferien. Orkdal AUF og Ungdomsrådet i Orkdal har flere ganger etterlyst istandsetting av de to tennisbanene.

OIF har sagt ja til å ta ansvaret. Orkdal kommune har bidratt med 50 000 kroner, som ikke rekker så veldig langt.

Men det 275 cm høye nettinggjerdet nådde rundt hele anlegget. Dugnadsfolk sammen med Orkla Maskin fikset den saken. Tidligere har en dugnadsgjeng revet det gamle gjerdet og fjernet busker og kratt som skyter opp i og rundt anlegget til den forlengst avdøde tennisklubben. Det er kjørt på grus utenfor spilleflatene.

tennis2.jpg

Gunnar Møkkelgård i Orkla Maskin med baken til, og tre tenniskarer fra OIF med kaffepause.

Nytt nettinggjerde var nødvendig for i det hele tatt å gjøre det mulig å spille tennis uten å gå tom for baller på kort tid. Nå skal banen spyles og merkinga males opp igjen. Og OIF kommer med nye nett.

De første tennisspillerne møtte opp allerede mens arbeidet pågikk.

En mer omfattende utbedring av anlegget vil kreve større investeringer og spillemidler. OIF Anlegg er villig til å ta ansvaret. Men det forutsetter at de som bruker banen  - og har satt fram krav om utbedring - vil bidra.

OIF Anlegg ønsker at et brukerutvalg i regi av Orkdal AUF og/eller Orkdal Ungdomsråd tar seg av rydding og renhold. Tennisanlegget skal aldri mer være en skamplett på Idrettsparken, som her på et bilde fra i fjor:

15.0192.jpg

Gjerdet er brutt ned og søpla har fått flyte mens folk har spilt tennis de siste årene.

Orkdal AUF og ungdomsrådet vil bli innkalt til møte for å bestemme ansvar for renhold og tilsyn. Ungdomsorganisasjonene mobiliserte ikke da de ble invitert på dugnad i vår, men får en ny sjanse.

Og slik så det ut etter en lang arbeidsdag tirsdag:

tennis6.jpg

 

Publisert 24.07.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

himmel og helvete 25.07.2012 16:44
Oif og folket på Orkanger må være sjeleglade for utmeldelsen fra Orkla for et par år siden. Hvis ikke hadde ingen ting av det positive som har foregått den siste tiden blitt gjennomført. Fotballavdelingen og alle fotballbanene hadde blitt overtatt av Orkla og OIL. Null engasjement fra folk fra Orkanger, allidrettslaget OIF hadde blitt rystet. Kort veg fra himmel til helvete.

Start tennisavdeling i OIF! 25.07.2012 12:11
Ganske enkelt! Nå må de som er interessert i tennis kjenne sin besøkelsestid og bare starte opp, for aldri har mulighetene vært større. Om aktiviteten blir for stor for dette anlegget, finnes det en reservebane på Strandheim bruk som raskt kan settes i stand. ErikP

Rex 25.07.2012 11:58
Kjempebra! Dette tilbudet skal jeg benytte meg av. Synes forøvrig Togstad ser mer veltrent ut enn på lenge :)

Stian storsand 24.07.2012 21:53
Tusen takk for innsatsen. Jeg og en kompis har ventet lenge på dette!

olesol 24.07.2012 20:57
Da får vi håpe at brukerne er seg sitt ansvar bevisst og holder området ryddig og istand!!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse