Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nytt tilbud: Skattejakt med kano i Gammelosen!

famdag9.jpg

Gutta i kiosken i Hermetikken frister med spenning i sommerferien: Skattejakt på Måsøya. Familier eller andre grupper får kano og skattekart for 100 kroner. Kartet viser den mystiske Måsøya i Gammelosen. Der ligger skatten!

Kiosken åpner klokka 12. Mandag og tirsdag er det meldt bra vær. Mandag stort sett overskyet, men neppe regn og lite vind: En perfekt dag for skattejakt.

Tirsdag er værmeldinga faktisk strålende. Sol og opptil 20 plussgrader utpå dagen.

Orkanger Vel har seks kanoer og flytevester i alle størrelser. Simen og Ole Fredrik i kiosken ordner det praktiske med skattejakta, i tillegg til at de selger is, brus, kaffe, vafler og annet godt.

Alle som går på skattejakt får premie. Det finnes faktisk fem skatter på øya. Se nedenfor:

Skattejakt.jpg

 

Publisert 22.07.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Eystein Garberg 26.07.2012 23:21
Prøvde dette i dag, sammen med ungene på 4 og 6,5 år. Vi hadde det kjempeartig, og anbefaler flere å prøve! I tillegg til de 5 skattene fant vi uvurderlige saker som et egg noen hadde hakket seg ut av, et reir og en død måse. Skikkelig spennende :-)

john olav wåtland 28.07.2012 21:53
prøvde dette med 2 gutter på 5 år idag.super spennende med kano,skatter,lyder,sleip tang,sabeltann følelsen og ei inni hampen regnskur.selv redningsvesten var stas.og toppen var GULLMYNTEN som den store skatten.meget godt opplegg for en annerledes tur.rett utenfor stuedøra....

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse