Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs A-lag tar sommerferie med 6-0 over Utleira

Utleira2.jpg

OIFs A-lag slo Utleira 6-0 i Idrettsparken torsdag kveld. Vårsesongen ga dermed ni seire av ni mulige og 68-4 i målforskjell. På bildet ser du Ottar Ustad i opptakten til 3-0, og nedenfor ser du resten.

Utleira3.jpg

Ottar runder Utleiras meget gode keeper...

Utleira4.jpg

...en Utleirea-forsvarer setter ut rævva, men ballen er løs...

Utleira5.jpg

...den havner hos Petter Ebbesen, som setter inn 3-0.

Et litt reservepreget OIF slet ikke livet av seg for å slå Utleira. Det sto 2-0 ved pause etter mål av Tom Erik Grønhaug (straffe) og Tom Even Gundersen.

Keeper holdt Utleira noenlunde inne i matchen. Men han gikk ut med skade etter 3-0 målet på bildene over. Gjestene satte en utespiller i mål, noe som hjalp på OIFs uttelling.

Tom Even Gundersen og Petter Ebbesen scoret annenhver gang. Tom Even ble stående med tre og Petter med to scoringer.

OIF Live på Twitter og Facebook kåret Petter Ebbesen til banens beste, foran Tom Even Gundersen og Petter Ebbesen.

Kun byllepest eller annen smittsom sykdom i troppen kan frarøve OIF opprykk til 5.divisjon. Svak motstand er et av de største problemene nå. Allerede i fjor var laget trolig mer enn godt nok til å hevde seg bra i 5.divisjon, men da røk opprykk på målforskjellen i ei langt sterkere avdeling.

Nå er det sommerferie. Her er resultat og tabeller. Og under et bilde som er betegnende for OIF i årets 6.divisjon; trykk mot motstanderens mål:

Utleira1.jpg 

 

Publisert 28.06.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

ErikP 28.06.2012 23:50
Bra billedserie Hans! Sjøl sto æ der uten batteri og så på. Sånn går det når man prioritere høttur, og kjem ailt for seint heim te kaqmp og berre finn et kamera uten å sjekke status! Men det kjem flere kampa etter ferien, og flere seira. Mon tru om det finnes plass i spellerbuss te en dokumentarfotograf på bortekampan? MED batteri??

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse