Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF laget plukkfisk av Mausund: Seier 6-0 i havgapet

Mausund_1.jpg

Tremålsscorer Nasratt Rasoli drev laget fra havet til totalt skipbrudd. OIFs A-lag returnerte fra Mausundvær med seier 6-0 lørdag. Mausund ante knapt hva som traff dem da OIF tok et langt steg mot 5.divisjon.
(Foto fra oppvarminga; Petter KSA Togstad).

Varden er en vindfull arena der øyfolket sammenligner stemningen med Lerkendal. Avisa Hitra-Frøya melder at OIF også vant kampen på tribunen.

Nærmere 70 ørbygg reiste til Mausundvær, der hjemmelaget var ubeseiret. En gul og blå horde så OIF lage plukkfisk av en av de sterkeste utfordrerne i kampen om opprykk.

OIF har nå seks seire på seks kamper og 44-2 i målforskjell.

Ifølge rapportene var Nasratt Rasoli (arkivbilde under), Atle Pedersen og Espen Berg best på et godt Orkanger-lag.

OIFSjetne8.jpg

Nasratt scoret tre, Øyvind Henningsen to og Even Krokstad ett mål.

Det sto 3-0 ved pause på Mausundvær.

OIF startet kampen med følgende mannskap:

Tore Jønland, Øyvind Solheim, Espen Berg, Odd Håkon bach, Åge Andersen, Atle Pedersen, Tom Erik Grønhaug, Ottar Ustad, Roar Krokstad, Øyvind Henningsen og Nasratt Rasoli.

Leinstrand6.jpg

Og her en studie av OIF-kaptein Ottar Ustad under torsdagens kamp mot Leinstrand (8-1).

Etter kampen var det hurtigbåt, buss (to stk) og taco.

PS:
OIF gjestet også Mausundvær en gang rundt 1970. Den turen er fortsatt tema blant enkelte både på Orkanger og Mausund. Det gangen gjorde ikke de sportslige prestasjonene sterkest inntrykk, ifølge anekdoter fortalt fra scenen på Orkangerdagene.

Maus_1.jpg

Bengalske lys (?), røykutvikling og sydlandsk stemning på Varden - før avspark.

 

Publisert 09.06.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

championship 11.06.2012 22:57
Det er ikke la liga i Orkdal. Akkurat det tror jeg de fleste skjønner. Men hvis det er barnslig med sydlansk og god stemning har vi tapt. Spiller ingen rolle hvilken divisjon man spiller i, fotball skal være engasjerende og morro og inneha et snev av uhøytidelighet.

anlegget totalt bestemmende 10.06.2012 21:02
Det e det mang som ikke har i det lokale fotbaillivet - mindre sjølhøytidelighet. Fotbaill handle om engasjement, tilhørighet og interesse. Det har nye OIF fotball skapt på kort tid. Noe av det vektigast for at en fotbaillklubb skal fungere godt e kår laget/klubben spælle hæn. Når nån kain påstå at det itj spælle nån rolle kår hæn et lag spælla har main itj forstått ka det haindle om. Identiteten er avgjørende og bestemmende får et lag man ska engasjer sæ for. Hvilken bane og anleægg klubben spælle på er avgjørende for alle de ovennævnte komponentan. Oif har idrettsparken, Glimt på Gjølme, RBK på lerkendal, Liverpool på anfield, Sogndal på Fosshaugane, Ranheim på Ranheim, Steinkjær på Guldbergaunet o.s.v. Hvis f.eks Sogndal hadde flytta hjemmearenaen sin til Kaupanger hadde det blitt katastrofe. Det samme hvis Anfield hadde blitt flytta ved siden av Old trafford, eller at Ranheim sine hjemmekamper skulle blitt spilt i Malvik.Uten anlegg og stedsidentitet er det umulig å få samlet et godt miljø og engasjement for en klubb.

HauHau 10.06.2012 11:01
"Sydlansk" stemning faktisk.....Huff å tytty!! Det dær bli bærre for barnslig folkens, e itj akkurat LaLiga vi e m i da sjø. Vi dumme oss bærre ut!! Grattis m seiern..

Hoi hoi 12.06.2012 17:52
E impregnert over kor visse personer klare å få te av ting. Viss du virkelig syns at det så my likar med nå tause "supportera" med flagg på en tribune som romme 100 mann, så veit du ka du har å gjør. Skoilla verre sånn oppå "Moen" å. Litt fræs liksom. Enormt at folk tar ting seriøst å snakke med arrangør om å få kjør litt pyro for å pisk opp stemninga før kampan. Å på toppen av det hele rose supporteran te OIF for synging og show. Æ håpe vi lære på det oppafår å. Så d.

Kjell Ivar Gumdal 11.06.2012 23:23
Må en verra i teten i verden for å ha d artig på fotballkamp ?Berre spør !!

Hans K 10.06.2012 19:12
"Sydlandsk" er min formulering, og viser siom det står til ramma rundt kampen før avspark - ikke kvaliteten på fotballen. Overdrivelser kan skyldes glimt i øyet. Kanskje flere i den lokale fotballen bør opptre mindre sjølhøytidelig...

oif forever 10.06.2012 03:27
Ubeskrivelig enoooormt

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse