Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny supertorsdag i Idrettsparken med A-laget mot Leinstrand

fotb4.jpg

Klokka 19 i kveld møter OIFs A-lag Leinstrand i Idrettsparken. Det er klart for ny supertorsdag med mye barnefotball (bildet) og et herrelag som slåss for opprykk. 

Været sikrer at denne ukas supertorsdag garantert blir en flott kveld med følgende program:

Jenter 14, OIF-Meldal kl. 17.30.

Minikamper i alderen 7 til 10 år fra klokka 18 til 20.

Og klokka 19.00 tar A-laget altså imot Leinstrand. Alt taler for en ny målfest. OIF ligger som nummer to på tabellen (to hengekamper) med full pott og 30-1 i målforskjell. Leinstrand ligger nest sist med 14-26 i målprotokollen i løpet av bare fem kamper. Men kveldesn motstander har kommet seg i det siste.

Allerede lørdag reiser OIF til øyrekka utafor Frøya for å møte tabelltopp Mausund. Der er det satt opp to busser, og det er fortsatt ledige plasser. Se mer på OIFs hjemmeside.

Turen kommer trolig til å gå inn som en av de mest minneverdige i OIFs nyere fotballhistorie.

Tennisbanen:
Tirsdag kveld var det for øvrig dugnad ved tennisbanen. AUF og ungdomsrådet har tatt opp behovet for å sette anlegget i stand. Nå tar OIF ansvaret - under forutsetning av at de unge brukerne (organisert blant annet i AUF og ungdomsrådet) deltar aktivt i drift og stell.

Tirsdagens dugnad artet seg ikke som noen massemønstring av unge tennisspillere (to fra ungdomsrådet, ifølge Facebook), men det kommer nye muligheter.

Nå er gjerdet fjernet. OIF har bestilt nye nett og nytt gjerde. Pensjonister har ryddet kratt og busker. Så blir utfordringen for brukerne å hindre skadeverk og forsøpling. Sånn bør det aldri bli mer:

15.0192.jpg


 

Publisert 07.06.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse