Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger-dagene 2012: Frivillighet og industri

img1074_1.jpg

Orkanger-dagene åpner 15.juni. I år markerer arrangementet at det er 50 år siden Orkla-Dagene (senere Orkanger Akrivum) ble stiftet. Og det er 50 år siden Washington Mills (tidligere Orkla Exolon) ble etablert.
Se hele programmet her.

Bildet over er fra Orklamartnan i 1990. Da hadde det gått 30 år siden det første arrangementet. Det gikk av stabelen under navnet Orkla-Dagene to år før handelsstanden og frivillige stiftet organisasjonen med samme navn.

Arrangementene var en stor begivenhet med et stjernegalleri av artister. De trakk mye folk. Høydepunktet inntraff i 1985 med de ferske Melodi Grand Prix-vinnerne Bobbysocks på scenen i Idrettsparken.

Orkla-Dagene booket Bobbysocks for en rimelig penge i god tid før de vant den internasjonale finalen.

Orkangerdagene 2012 gir et spennende tilbakeblikk på Orkla-Dagene og senere Orklamartnan. Arrangementene skaffet penger til svømmehallen, den første Orklahallen og mange andre viktige formål.

I år starter etterfølgeren Orkangerdagene allerede fredag 15.juni med åpning av Naustplassen, et nytt møtested ved elva, i regi av Evjensgrenda velforening.

Dagen etter inviterer Orkanger Vel til den etter hvert tradisjonelle festen i Hermetikken.

Og deretter braker det løs på Nedre Rømme med avslutning i teltet lørdag 23.juni - og i Gammelosen med Bråttåbjønn søndag 24.juni.

Innimellom blir det besøk hos Washington Mills og i Grovafjæra,  historisk utstilling på Frivilligsentralen, mye å se og spise hos Kunstforeninga i nr. 66, jubileumsopptog, langbord, gaterock og Barnevogna Grand Prix- blant mye annet.

Sett av uka!

En påminnelse om Hermetikken:

fest3.jpg 

 

Publisert 29.05.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse