Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Møt opp! Dugnad i Hermetikken torsdag kl. 18

plask91.jpg

Torsdag klokka 18 trenger styret i Orkanger Vel hjelp i Hermetikken. Vi må luke og kjøre på bark blant de plantede buskene over tribunen, beise diverse utstyr og gjøre mindre reparasjoner. Velforeninga håper venner av Gammelosen møter opp i godværet.

Hermetikken er et yndet tilholdssted særlig for store barn og ungdom. Både ivrige brukere og foreldre har sjansen til å ta i et tak torsdag kveld.

Poenget er at stedet skal se bra ut til sommeren.

Stranda har fått hard medfart i vinter. En varslet båtlast med sand er dessverre utsatt til tidligst juni/juli. Orkanger Vel prøver å finne provisoriske løsninger sånn at stranda ikke skal ligne et krater.

Tirsdag flyttet Orkla Maskin litt sand fra sørstranda til Hermetikken for å bøte på det verste. Mye sand ligger nå innunder badebrygga. Det er umulig å komme til med gravemaskin for å få den opp på stranda igjen.

Vi minner også om medlemskontingentem. 281 av innbyggerne på Orkanger har støttet velforeninga med 200 kroner i år. Det er for få.

Orkanger får mye igjen for pengenehvis du bruker konto 4270 32 32226.

Spre gjerne budskapet på Facebook.

 

Publisert 22.05.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse