Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF med ny storseier: 7-1 mot Sverresborg 2

OIFSjetne3.jpg

OIFs A-lag tok fredag kveld sin tredje storseier av tre mulige. Laget slo Sverresborg 2 hele 7-1 borte etter å ha ligget under 0-1, noe som var årets første baklengs. (bilde fra forrige hjemmekamp mot Sjetne).

Ottar Ustad utlignet. Det sto 1-1 ved pause. Deretter var det over og ut for Sverresborg 2.

Målene trillet inn i andre omgang. Øyvind Henningsen (2), Nasratt Rasoli, Petter Ebbesen, Roar Krokstad og Espen Berg gjorde målene etter sidebytte på Havstein.

Odd Håkon Bach var banens beste ifølge OIF Live på Twitter.

Sverresborg hadde en knepen seier og et stortap (mot Mausund) før OIF-kampen. 

Fosenlaget ser ut til å bli klubben OIF skal slåss med om opprykk. Også Fosenlaget har åpnet med tre brakseire.

OIF møter Kolstad 4 hjemme neste torsdag før Fosenlaget venter i Trondheim torsdagen etter (31.mai).

 

Publisert 18.05.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Kjell 22.05.2012 00:46
Glem OIL/Orkla. Det er et glemt kapittel i OIFs historie. Se fremover og bruk all energi på dagens konstruktive arbeid.

maagisk 21.05.2012 22:20
Maagisk å være med i et lag med så stort engasjement. OIF er lidenskapelig.......

joar 20.05.2012 14:23
Har de siste 40 åra gått ofte turer gjennom idrettsparken. Før OIF ble med i Orkla var det i perioder bra med liv og røre men anleggsutviklingen var stort sett død. Det siste året må det ha skjedd et under. Har aldri sett så mange jenter og gutter i alle aldre i gult og blått. Og noe som er like viktig, det har begynt å røre på seg i anleggsbiten.Ny flott friidrettsanlegg og oppgraderte baner. Oif og folket på Orkanger må være sjeleglade for at Orklaengasjementet har blitt historie.

Jarle 20.05.2012 22:11
Tydelig at det var feil å være med i orkla men ingen kan si at oif ikke prøvde. 12 år i orkla med nedrykk etter nedrykk og etter hvert med et minimum av seniorer, færre og færre barn og unge i aktivitet, nedprioritering av idrettsparken, dårlig interesse og null engasjement. Alle ser nå at det var riktig å tre ut av samarbeidet.

Alex 21.05.2012 14:37
Uten å fordele noe som helst skyld i den ene eller andre leiren, så er det en tankevekkende observasjon. Barna og de unge har nok aldri nedprioritert aktivitet selv. Det er det i såfall deres foreldre som har gjort på vegne av dem, bevisst eller ubevisst gjennom sine holdninger. Urovekkende at voksne mennesker lar uenighet og egne prioriteringer gå foran hensynet til kommende generasjoner... Men uansett er det positivt det engasjementet som nå har blitt vekket til live.

KONSTRUKTIV EKSPLOSJON 20.05.2012 13:59
Det må bli påmeldt 3 herrelag og 2 damelag neste sesong. Det strømmer jo på med spillere både på dame og herresiden. Tydelig at miljøet er identitetssterkt, trygt og godt. Det har skjedd en positiv revolusjon etter utmeldingen fra Orkla FK.

oifsupporter 19.05.2012 02:15
Dette ser lovende ut - men ikke stress, det kommer et hav med spillere fra aldersbestemt fotball i årene som kommer. Opprykket får komme som en naturlig del av utviklingen - nå eller litt senere - spiele keine rolle. Det viktigste blir å fortsette med den totale gode jobbinga som gjøres i fotballavdelingen.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse