Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gammelosen: Vårens dugnad over - se bilder!

dugnad9.jpg

Trofaste dugnadsfolk satte av deler av lørdagen - og vips; Gammelosen ser mye bedre ut. Her er noen av dem. Sola var vennlig nok til å kikke innom i kaffepausen. Flere bilder lenger ned.

dugnad11.jpg

Geir Knutzen og Vidar Liøkel setter opp ei av to nyinnkjøpte tavler. De erstatter tavler som er kastet på sjøen.

dugnad12.jpg

Veteranene med ryddesager gjør en formidabel jobb langs turstien hvert år. På bildet tre av dem; Tor Bach, Jan Erik Bach og Oddbjørn Fossland (med ryggen til). Lørdag fikk de assistanse av den litt yngre Terje Haugen i OIF-jakke. Ryddinga ville ha kostet Orkdal kommune svære beløp.

dugnad10.jpg

Rådslagning i nordenden, som er pusset pent opp. Dette er altså stedet som nå har fått anlegg for funksjonshemmede og en stor sørvendt tribune.

dugnad3.jpg

Mange hengerlass med alt fra greiner til gamle sykkelvrak endte på Hamos lørdag. Sjelden har det vært så pent langs turstien ved inngangen til mai. Men strendene har fått hard medfart i vinter. Orkanger Vel jobber for å få inn en båtlast med sand.

dugnad5.jpg

Vi rakk ikke å reparere skadene etter forrige helgs grillfest, der glupinger plasserte engangsgriller rett på golvet.

dugnad6.jpg

Og sånn så ei dyr ståltavle ved troa ut etter nyttårsaften. Lørdag kom den på plass igjen, riktignok i amputert utgave.

dugnad4.jpg

Hinderløypa i Hermetikken ble reparert.

dugnad13.jpg

Arve Holmeng og Jarl Solligård etter endt økt. Benken/bordet de sitter på er en gave fra Nerøra Vel. Orkanger Vel fikk tre stykker som vi monterte og satte ut på dugnaden.

Velforeninga eier etter hvert mye utstyr - kanskje i meste laget. Nesten alt vi setter ut må vedlikeholdes. Det er bedre IKKE å ha en benk ved Gammelosen i det hele tatt, enn å ha en ødelagt benk liggende og drive i sjøkanten.

Det er fint om alle brukere innser at vi har et felles ansvar for Gammelosen. Varsle politiet ved hærverk og festbråk. Varsle Orkdal kommune ved skader på turstien, lys osv.

Orkanger Vel forsøker å ta ansvaret for at det ser pent ut. Vi har etter hvert mye å ta vare på i tillegg til å rydde strendene og langs stien, blant annet:

Ei stor bu, ei kioskbu, en overbygd scene, en tribune i Hermetikken, grill i Hermetikken, grill i nordenden, soltribune og rullestolbane i nordenden og et stort antall bord og benker som står ute.

Velforeninga trenger både praktisk hjelp og økonomisk støtte. Jan Erik Bach og co. tar gjerne imot litt assistanse ved rydding og bortkjøring av kvist.

Og støttemedlemsskap på 200 kroner kan du betale til konto 4270 32 32226.

dugnad2.jpg

I starten av dugnaden. Nå ser det bedre ut i nordenden.

 

Publisert 28.04.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

imponerende 29.04.2012 02:42
My bra folk i aksjon. Orkanger Vel imponerer hele tiden. År ut og år inn. Flott !!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse