Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotballen ruller: OIF-damene åpnet med 2-4 mot Støren

OIF_damer.jpg

OIFs nye damelag debuterte i 3.divisjon borte mot Støren onsdag. Det endte med tap 2-4 etter ledelse 2-1 ved pause. Trener Stian Hegglund Bakken rapporterer om en artig kamp med et OIF-lag med stort potensial.

OIF har lagt ut referat på Facebook. Her er en kortversjon:

OIF startet nervøst på Støren, men tok like godt ledelsen etter bare seks minutter. Anna Melby scoret OIFs første, historiske seriemål. Det kom etter en corner.

Scoringa hjalp på selvtilliten. Støren utlignet på en retur etter et skudd i tverrliggeren. Men OIF slo tilbake, litt mot spillets gang. Amalie Melby Brattset sørget for en kjempescoring med et knallhardt skudd fra utenfor 16-meteren.

Det sto 2-1 til OIF ved pause. I første del av andre omgang styrte Orkanger-jentene mye av spillet. Støren tok over etter hvert, og det ble til slutt 4-2 til hjemmelaget. Men OIF spilte seg til flere gode muligheter.

Støren har allerede slått Hitra 8-0 i en seriekamp. Orkanger bød altså på mye sterkere motstand.

Onsdag (25.april) er det klart for første hjemmekamp. Da kommer Singsås på besøk, og OIF håper på mye publikum.

Disse spilte i seriekampen mot Støren:

Anita Bakken, Gunnhild Wingan, Marie Sletvold, Kari Fossvold, Reni Kristiansen, Anna Melby, Kristin Remnes, Monica Sletvold, Bjørg Siri Solbu, Amalie Melby Brattset, Monica Lund og Lisa Svorkås.

Bildet øverst et tatt tidligere.

Målet er å ha det artig, å bli bedre og å få flere jenter til å spille fotball.

 

Publisert 19.04.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

fans 22.04.2012 18:57
Heia bli spennende på onsdag. Fint at det til stadighet kommer flere spillere til damelaget.

supportere 21.04.2012 21:44
Gleder oss til første hjemmekamp. Stort pluss for hele dalen at OIF satser så bevisst på jente og damefotball.

+ ?? 24.04.2012 16:12
Mener du at det er et stort pluss, att det kom ett Sr lag i Damefotballen i Orkdalen? Vil nok si det motsatte, da det er meget få Sr spillere i dalføret, ja knapt nok til å få til 1 solid lag. Så det er nok destruktivt å prøve å få til 2 lag i dalen, før tilveksten blir bra. Men når det er sagt.....Lykke til:)

jannike 25.04.2012 00:40
For en negativ tankegang. Det er jo en stor fordel for damefotballen at det blir flere damespillere og ikke minst 40-50 flere jentespillere i bygda. Da har man jo en mye bedre mulighet på sikt til å få etablert et flere gode damelag og damespillere. Det er et stort pluss for damefotballen at det blir etablert flere damelag enn kun dagens Orkladamer. Det skjønner jo alle som ønsker et større, bredere og totalt sett bedre damefotballmiljø. Orkla damer har jo seg selv å takke for at det går nedover.

viktig løft for jentefotballen 21.04.2012 18:27
Kjempebra for damefotballen i bygda og distriktet at OIF har startet opp damelag. Når klubben samtidig har fått på plass nesten full jentefotballavdeling forsterker det både bredden og toppen og øker interessen kraftig for damefotball.

damer 19.04.2012 22:21
Glimrende at OIF har startet damelag og jentefotball i snart alle aldersklasser. Dette bli bra.........

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse