Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF søker om 150 000 til å prosjektere hall

buss_hallen_002_1.jpgOIF ber Orkdal kommune bevilge 150 000 kroner for å prosjektere en snarlig utbygging av Orklahallen. Prosjektet skal omfatte ny bane 3 til erstatning for gammelhallen, klatrehall, kafeteria, vrimleareal og nytt inngangsparti. Beløpet er det samme som politikerne vil bevilge til prosjektering i Knyken. Saken er politisk betent.

Den er betent fordi spørsmålet om prosjektering berører striden om ny hall på Follo istedet for i Idrettsparken. Flere politikere ønsker omkamp, blant annet etter press fra staben ved Orkdal vidaregåande skole.

Samtidig vil et nei til å betale planlegging bety at Orkdal kommune diskriminerer sitt eget anlegg i forhold til det privateide anlegget i Knyken.

Rådmannen berømmer Orkdal IL for strålende arbeid både med Orkdalsbanken stadion og den planlagte utbygginga i Knyken, og foreslår derfor å bidra med penger til mer detaljert prosjektering. Politikerne er enige. Normalt går kommunen inn med støtte først når planene er klare.

Kommunens eget anlegg i Idrettsparken står på stedet hvil, og har gjort det i mange år.

OIF forsøker nå å få omsatt gamle vedtak i handling. Allerede i 2006 vedtok kommunestyret å lage en integrert plan for ny bane 3 og klatrehall i Orklahallen.

 Klatrehallen har Orkla Fjelsportklubb snart finansiert. Men sterke krefter arbeider for å bygge ny bane 3 på Follo og bygge ned anlegget i Idrettsparken.

Norges Håndballforbund ønsker å bidra under detaljplanleggingen.

 

Publisert 10.12.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse