Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Her kommer BMX-banen: Med masse fra friidrett

bmx1.jpg

Marius Bjørkli og Per Arnt Solem Andøl ser fram til at jordhaugene i bakgrunnen snart omskapes til en tøff BMX-bane for sykling. Sykkelbanen bygges med masse fra arbeidet med OIFs friidrettsanlegg.

Marius er med på planlegginga av den nye BMX-banen like ved Orkdalsbanken skateboardpark. Bjørn Johan Vullum i Orkanger Vel leder arbeidsgruppa. Orkanger Vel står ansvarlig.

BMX-bane for terrengsykling og triksing har vært etterlyst i mange år. Skateboardparken viste til fulle hvor stor interessen er. BMX-syklene rykket inn i mengder sammen med rullebrettene.

bmx2.jpg

Skateparken fredag kveld. Foreldregruppa har satt ut de to halfpipene i tre som velforeninga kjøpte i fjor.

BMX-banen blir nå tegnet og kostnadsberegnet. Jordhaugene  ligger og tørker i påvente at de blir formet til ei kupert løype.

Orkanger Vel har ei kostnadsramme på 80 000 kroner. Det er kalkulert med spillemidler for nærmiljøanlegg.

Massen har altså Orkla Maskin gravd opp fra løpebanene i Idrettsparken. Den må skiftes ut når det skal legges et høykvalitets kunstdekke. Arbeidet startet tirsdag, og jord ble fraktet til BMX-banen torsdag.

bmx3.jpg

BMX-entusiast Marius Bjørkli.

bmx4.jpg

Per Arnt Solem Andøl klar for takeoff.

Orkanger Vel har inngått en leieavtale med Orkdal kommune for grunn til BMX-banen. Området ligger i utkanten av den såkalte tivolitomta. Velforeninga disponerer arealet gratis på visse betingelser.

 

Publisert 13.04.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

tøft 19.08.2012 13:41
tøffe bilda

Sykepleier og mor 14.04.2012 13:47
Hjelm! Kjære noen, dokk bør bruke hjelm! Klart vi skal holde liv i lokalsykehusene, men ikke til hvilken pris som helst. Unge menn og damer med selvpåførte hodeskader trenger vi ikke...

Vegard H H 13.04.2012 21:53
Vi får håp at det itj bli så my massa tilgode som det vart længer oppi bygda. Da tru æ Bredero må innstill drifta og gi område sett te BMX-bane. Men vi får for guds skyld itj håp dem ha brukt samme kalkulatorn som oppi Knyken. Da tru æ fridrettsanlegget bli for dyrt for kommunen. Dæm har væl betta opp nok pæng i idretten for ei stoind....

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse