Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gammelosen: Hjelp trengs til badeanlegget

DSC_0026_1.JPG

Nå skal finishen på plass på det nye badeanlegget i nordenden av Gammelosen. Leiv Garberg trenger litt hjelp: Ring Leiv på 920 94 107. Det er enkelt arbeid med siste del av sittetribunen og  leveggen mot Havneveien.

Prosjektet kom mye lenger enn på bildet over før vinteren satte inn.

Alt reisverk i tribunen er på plass. Nå skal bordene skytes fast. Frivillige med Leiv Garberg og Kåre Elshaug i spissen har gjort en glimrende jobb.

Hovedformålet med prosjektet er å gjøre badestranda og vatnet lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Men samtidig blir tilbudet også bedre for alle andre.

I stedet for å stø ryggen mot ei stygg steinfylling kan du snart slenge deg ned på varmt og godt treverk.

Rullestolbanen er allerede på plass. Der mangler det bare å montere et rekkverk og en liten sperre i enden.

Parkeringsplassen og området mellom handikap-toalettet og rullestolbanen/soltribunen ble asfaltert i fjor høst. Orkdal kommune skal marke plasser for HC-parkering på deler av plassen.

Prosjektet koster så langt 350 000 kroner. Av dette har Orkanger Vel betalt 200 000, 125 000 kommer fra Extra-midlene og 25 000 fra sanitetsforeninga.

Det er ikke søkt om kommunal støtte.

Dugnad kommer i tillegg. Nå skal den siste dugnaden gjøres unna. Si fra hvis/når du har tid til å være med ved å ringe Leiv på 920 94 107.

rullerampe3.jpg 

 

Publisert 11.04.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse